«Θα τιμωρηθεί ο Γιάχος»

«Θα τιμωρηθεί ο Γιάχος»

«Θα τιμωρηθεί ο Γιάχος»

bet365

Ενοχλημένος από την διαιτησία του Γιάχου στο παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τον ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ δήλωσε ο πρόεδρος της ΚΕΔ Γιώργος Σαρρής. Μάλιστα προανήγγειλε και σκληρή τιμωρία στον ρέφερι από την Χίο.

Ο πρόεδρος της ΚΕΔ, Γιώργος Σαρρής με δηλώσεις του στο «Αθλητικό Mertropolis" αναφέρθηκε στην διαιτησία του Γιάχου στο ΟΑΚΑ και στα παράπονα που έχει ο ΠΑΟΚ.

Για τις τελευταίες διαιτησίες στα πλέι οφ: «Δυστυχώς είχαμε δύο διαιτησίες που ήταν ανεξήγητες. Ήταν δύο κραυγαλέα λάθη. Το γιατί δεν έδωσε το πέναλτι ο Γιάχος δεν μπορώ να το πω. Μου είπε ότι δεν το είδε. Είπε ότι είδε τον παίκτη να πέφτει χωρίς να δει ότι του πήραν το πόδι. Είχαμε δύο ατυχείς διαιτησίες. Υπάρχει πρόβλημα και για αυτό οι τιμωρίες θα είναι παραδειγματικές. Οι τιμωρίες όμως των διαιτητών δεν ανακοινώνονται. Δε θα υπάρχουν μόνο αυτές που φαντάζεστε οι κυρώσεις. Όσοι κάνουν σοβαρά λάθη τιμωρούνται ανάλογα».

Για την επιλογή του Δούρου να ορίσει το Γιάχο: «Ο συγκεκριμένος διαιτητής κατά γενική ομολογία έχει πάει πάρα πολύ καλά. Έχει σφυρίξει άλλα πέντε παιχνίδια του ΠΑΟΚ φέτος χωρίς να υπάρξει κάποιο πρόβλημα. Θεωρώ ότι η επιλογή του κ. Δούρου ήταν πολύ σωστή. Εγώ δεν έχω ανακατευτεί σε ορισμούς διαιτητών. Βλέποντας όμως την προϊστορία του συγκεκριμένου διαιτητή ήταν σωστή η επιλογή. Η ευθύνη από κει και μετά είναι του διαιτητή. Εγώ υπερασπίζομαι την επιλογή του κ. Δούρου, αλλά αποδείχτηκε εκ του αποτελέσματος ότι ήταν λάθος. Είμαστε πολύ προβληματισμένοι στην ΚΕΔ. Αυτό δεν μπορούσαμε να το ξέρουμε από πριν. Μπορούν να ειπωθούν πολλά τώρα, όμως το αποτέλεσμα δυστυχώς είναι αυτό».

Για την πορεία του Γιάχου στη διαιτησία και την προσωπική σχέση τους: «Ο Γιάχος είναι από το χωριό μου δεν είναι συγγενής μου όπως γράφτηκε όμως. Η πορεία του δείχνει ότι πήγαινε καλά. Δεν μπορώ να κρύβομαι, ο Γιάχος είναι δικό μου παιδί. Όταν είδα και εγώ τη φάση τρελάθηκα. Τώρα το πληρώνουμε αυτό. Εγώ δεν αποποιούμαι της ευθύνης μου. Θέλω να πιστεύω ότι είναι μια κακή στιγμή αυτό, αλλά η ΚΕΔ θα πρέπει να πράξει τα δέοντα».

Για το αν έχει δίκιο ο ΠΑΟΚ που διαμαρτύρεται: «Ο ΠΑΟΚ έχει δίκιο να διαμαρτύρεται. Αν επιτρεπόταν οι δηλώσεις ο Γιάχος θα είχε ζητήσει συγγνώμη ήδη. Εγώ το κάνω».

Για τις δηλώσεις Παπουτσάκη για προκαθορισμένα αποτελέσματα: «Αν εξαιρέσετε αυτό, έχετε δει κάτι άλλο φέτος στη διαιτησία που σας κάνει να πείτε κάτι τέτοιο; Για το θέμα του κ. Παπουτσάκη δε θέλω να μιλήσω τώρα, αλλά υπάρχουν αποδείξεις που δείχνουν το αντίθετο. Δείτε τη διαιτησία στο τελευταίο παιχνίδι του Εργοτέλη και πείτε μου τι έγινε. Το μεγαλύτερο πρόβλημα στην Ελλάδα είναι η καχυποψία».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα