Χωρίς Κουίνσι στο Περιστέρι!

Χωρίς Κουίνσι στο Περιστέρι!

Χωρίς Κουίνσι στο Περιστέρι!

bet365

Ο Κουίνσι Οβούσου δεν βρίσκεται στην αποστολή για το ματς με τον Ατρόμητο λόγω ενοχλήσεων στον δεξιό δικέφαλο. Εκτός έμεινε και ο Ματίας Μπιάρσμιρ. Μέσα ο Νίνης.

Ο Γκανέζος μεσοεπιθετικός του Παναθηναϊκού είχε αποχωρήσει από το ΟΑΚΑ και το ματς με τον ΠΑΟΚ με σφίξιμο στον δικέφαλο και αυτό τον άφησε εκτός αποστολής για το ματς με τον Ατρόμητο.

Ο Κουίνσι προπονήθηκε ατομικά στη σημερινή προπόνηση και ο Ζεσουάλδο Φερέιρα δεν τον συμπεριέλαβε στα πλάνα του, όπως και τον Ματίας Μπιάρσμιρ. Οπως αναμενόταν ο Σωτήρης Νίνης είναι έτοιμος για να προσφέρει τις υπηρεσίες του αύριο στο Περιστέρι.

Στη σημερινή προπόνηση στο Αθλητικό Κέντρο της Παιανίας, το πρόγραμμα για τους ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού περιελάμβανε: ζέσταμα, ασκήσεις κατοχής της μπάλας «5-2» και δίτερμα. Ατομικά προπονήθηκε ο Σεϊταρίδης καθώς και ο Κουίνσι λόγω ενοχλήσεων στον δεξιό δικέφαλο. Οι Σπυρόπουλος και Ρούντολφ υποβλήθηκαν σε θεραπεία.

Μετά το τέλος της προπόνησης ανακοινώθηκε και η αποστολή της ομάδας για τον αυριανό (16.5 – 17:45) εκτός έδρας αγώνα με τον Ατρόμητο, που διεξάγεται στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής των Super League ΟΠΑΠ Play-Offs 2012. Εκτός της 18μελούς αποστολής έμειναν οι: Λέτο, Σεϊταρίδης, Κουίνσι, Σπυρόπουλος, Ρούντολφ, Μαρίνος, Ιωαννίδης, Μπιάρσμιρ, Καπίνο, Φουρλάνος και Ταμπάκης.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα