Σκέφτεται Σίτι ο Ιμπραΐμοβιτς!

Σκέφτεται Σίτι ο Ιμπραΐμοβιτς!

Σκέφτεται Σίτι ο Ιμπραΐμοβιτς!

bet365

Για πιθανή αποχώρηση του Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς απ' την Μίλαν κάνουν λόγον ιταλικά δημοσιεύματα, αναφέροντας πως σκέφτεται σοβαρά να γίνει κάτοικος Μάντσεστερ για λογαριασμό της Σίτι.

Μπορεί η φετινή σεζόν του Σουηδού επιθετικού να είναι η πιο παραγωγική του στους «ροσονέρι», έχοντας 28 γκολ στο ενεργητικό του, παρ' όλα αυτά η παραμονή του στο Μιλάνο κάθε άλλο παρά σίγουρη μπορεί να θεωρείται. Ο λόγος δεν είναι άλλος απ' τις έντονες φήμες που θέλουν να έχει επέλθει ρήξη στην σχέση του με τον Μασιμιλιάηνο Αλέγκρι, καθώς επίσης και με το υπόλοιπο τεχνικό επιτελείο των Μιλανέζων.

Την ίδια στιγμή πρόσφατα δημοσιεύματα ήθελαν τον υψηλόσωμο στράικερ να βρίσκεται στο «στόχαστρο» του Ζοσέ Μουρίνιο και της Ρεάλ Μαδρίτης, ο ίδιος ωστόσο φαίνεται πως θέλει να δοκιμάσει την τύχη του στο αγγλικό πρωτάθλημα.

Όπως αναφέρει μάλιστα το tuttomercatoweb, ο αντζέντης του παίκτη που εθεάθη σήμερα στο Μιλάνο, έχει βάλει ήδη μπροστά το πλάνο της μετακίνησής του στην πρωταθλήτρια -πλέον- Αγγλίας, Μάντσεστερ Σίτι, την στιγμή που αναμένεται και συνάντηση του ίδιου του Ιμπραΐμοβιτς με τον αντιπρόεδρο των Μιλανέζων, Αντριάνο Γκαλιάνι, ώστε να συζητήσουν το μέλλον του στην ομάδα.

 

SERIE A Τελευταία Νέα