Τον «σταύρωσαν»!!!

Τον «σταύρωσαν»!!!

Τον «σταύρωσαν»!!!

bet365

Ο Κώστας Βασιλόπουλος γράφει στο blog του στο gazzetta.gr για την διαιτησία που είχε ο ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ στον αγώνα με τον Παναθηναϊκό και τον... πρωταγωνιστή Γιάχο!

Στο Περιστέρι του έστειλαν το μήνυμα και στο ΟΑΚΑ τον «σταύρωσαν». Οι διαιτητές των αγώνων του ΠΑΟΚ με τον Ατρόμητο Αθηνών και τον Παναθηναικό κατάφεραν να αλλοιώσουν τον βαθμολογικό πίνακα των πλει οφ.

Ο Δικέφαλος έχει 7 μόλις βαθμούς γιατί έτσι το ήθελαν τα πιόνια του Πηλάβιου και του Δούρου. Στο Περιστέρι επέτρεψαν στον Ατρόμητο να ισοφαρίσει με γκολ οφ σαιντ και στο ΟΑΚΑ του στέρησαν ένα πέναλτι που θα του έδινε την ευκαιρία να ισοφαρίσει.

Ο Γιάχος πρωταγωνίστησε και στα δυο παιχνίδια. Τόσο εμπιστοσύνη του έχουν που φρόντισαν να τον ορίσουν και στους δυο αγώνες. Άλλαξαν μόνο τον βοηθό Καρσιώτη με τον βοηθό Γρεβένη για να μην τους εκθέτουν τους ανθρώπους. Για να τους χρησιμοποιήσουν και του χρόνου!

Εσείς πείτε ότι μπορεί να το έχανε το πέναλτι ο Δικέφαλος. Εγώ λεω ότι θα ισοφάριζε και με την ορμή που είχε, θα πετύχαινε δεύτερο γκολ, θα κέρδιζε το παιχνίδι και θα γινόταν μακελειό στο Ολυμπιακό Στάδιο. Άλλωστε μύριζε μπαρούτι από νωρίς και για να αποφευχθούν έκτροπα ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ.

Είναι πολλά τα λεφτά του Τσάμπιονς Λιγκ για να τα πάρει ο ΠΑΟΚ αποφάνθηκαν ο Πηλάβιος και η παρέα του και ανέλαβαν δράση. Ο πρόεδρος της ΕΠΟ για να μην κακοκαρδίσει την ομάδα της καρδιάς του έδωσε τις σχετικές εντολές στον Δούρο προκειμένου να στείλει «καμικάζι» όπως κι έγινε.

Το «πέναλτι» που έπνιξε ο Γιάχος στο ΟΑΚΑ θύμισε άλλες εποχές. Τις εποχές που λόγω έλλειψης τηλεοπτικής μετάδοσης οι διαιτητές έκαναν ότι ήθελαν στα γήπεδα, καθόριζαν αποτελέσματα και κέρδιζαν θέσεις στο δημόσιο ή αυξανόταν το νούμερο στους τραπεζικούς τους λογαριασμούς. Τόσα χρόνια πίσω μας γύρισε ο αξιότιμος κύριος Γιάχος.

Ειλικρινά δεν έχω καμία διάθεση μετά τα όσα είδα να ασχοληθώ με το παιχνίδι. Θα το κάνω για να προλάβω ορισμένους γραφικούς (αλλά και στημένους στερημένους που ξοδεύουν τη ζωή τους ασχολούμενοι με τον εφιάλτη τους, δηλαδή τον ΠΑΟΚ) που θα βιαστούν να πατήσουν τα πλήκτρα στο πληκτρολόγιο τους για να… αναρωτηθούν αν ο ΠΑΟΚ με τον τρόπο που έπαιξε άξιζε την ισοπαλία ή τη νίκη.

Ε, λοιπόν ναι, ο ΠΑΟΚ ήταν μέτριος στο παιχνίδι με τον Παναθηναικό. Μέτριος ήταν και στο παιχνίδι με τον Ατρόμητο Αθηνών. Τόσο μπορεί, τόσο παίζει. Για την ακρίβεια παίζει όσο το επιτρέπουν οι δυνάμεις των παικτών του. Ποιος όμως έχει το δικαίωμα να του στερήσει τη δυνατότητα να τερματίσει στην 1η θέση του βαθμολογικού πίνακα των πλει οφ.

Μήπως είναι καλύτεροι οι αντίπαλοι του; Μήπως υπάρχει στο φετινό μίνι πρωτάθλημα κάποια ομάδα που έχει κερδίσει τον θαυμασμό των φιλάθλων με την απόδοση της και δεν το έχω αντιληφθεί; Τι πρέπει να κάνει ο ΠΑΟΚ για να πετύχει το στόχο του; Να σκοράρει 5 γκολ σε κάθε παιχνίδι για να το κερδίζει;

Τι να σχολιάσω μετά από όσα είδαμε; Το σύστημα που επέλεξε ο Μπόλονι; την απόδοση των παικτών του ΠΑΟΚ; Έχουν καμία σημασία ολ΄ αυτά όταν το αποτέλεσμα καθορίζεται από διαιτητές που εκτελούν άνωθεν εντολές;

Υ. Γ. 1 Τα ίδια έγιναν και πέρσι. Ο Παναθηναικός με γκολ οφ σαιντ του Ζιλμπέρτο Σίλβα κέρδισε τη θέση από τον ΠΑΟΚ. Για να μην ξεχνιόμαστε. Άντε και του χρόνου. Λαμόγια!

Υ. Γ. 2 Ο Καντέ δήλωσε ότι είναι ευτυχής που ο διαιτητής δεν έδωσε το πέναλτι. Δηλαδή παραδέχεται ότι έγινε πέναλτι!

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

Αλέξανδρος Λυμπέρης
Αλέξανδρος Λυμπέρης

Ο Κώστας Βασιλόπουλος γεννήθηκε στην Κομοτηνή τον Οκτώβριο του 1969, παρά το γεγονός ότι η καταγωγή έχει σχέση με τον ωραιότερο χειμερινό προορισμό σε ολόκληρη την Ευρώπη. Τα Γρεβενά. Στην διάρκεια των μαθητικών του χρόνων έμαθε να εκτιμά δυο χρώματα. Το άσπρο της ελπίδας, που φωλιάζει στην ψυχή κάθε Έλληνα ως κρυφή ελπίδα κόντρα στο μαύρο του πένθους για τις αλησμόνητες πατρίδες.

Μαζί με τον μικρότερο αδελφό του μεγάλωσαν κρατώντας ανοιχτή την μπαλκονόπορτα του δωματίου τους τα Κυριακάτικα μεσημέρια περιμένοντας να ακούσουν τις ιαχές των οπαδών του ΠΑΟΚ απο την Τούμπα που σκέπαζαν την Θεσσαλονίκη σαν μαγικό πέπλο, σε κάθε γκολ.

Από το δημοτικό προτιμούσε κάθε Δευτέρα, Πέμπτη και Σάββατο να ρίχνει κλεφτές ματιές στα ΣΠΟΡ του Βορρά ( γεγονός που απέφερε ατέλειωτες τιμωρίες ) χωρίς να ξέρει ότι η ιστορικότερη εφημερίδα της Βόρειας Ελλάδας θα σημάδευε αργότερα την ζωή του. Μαθητής στην 1η τάξη του λυκείου το 1985 είχε την πρώτη του εμπειρία με την έντυπη δημοσιογραφία. Που αλλού; Στα ΣΠΟΡ του Βορρά. Το φλερτ που ξεκίνησε ένα απόγευμα Δευτέρας ( λίγο πριν ο ΠΑΟΚ κατακτήσει το δεύτερο πρωτάθλημα της ιστορίας του ) εξελίχθηκε σε θυελλώδη έρωτα και γάμο.

Το 2002 εγκατέλειψε το επαγγελματικό του «σπίτι» ( και το φέρει βαρέως ) για την εφημερίδα METROSPORT για να επιστρέψει το Νοέμβριο του 2008 αναλαμβάνοντας την διεύθυνση της εφημερίδας που θεωρεί οικογένεια του. Από τον Δεκέμβριο του 2009 ανέλαβε και την διεύθυνση του ραδιοφωνικού σταθμού SPORT 103 FM ενώ τηλεοπτικά στεγάζεται από το 1990 στην Δημοτική τηλεόραση Θεσσαλονίκης TV 100.

Στα χρόνια που κύλησαν από το 1985 εργάστηκε σε εφημερίδες, ραδιοφωνικούς σταθμούς και περιοδικά και με τη βοήθεια του Θεού ( όπως λέει ο ίδιος σε κάθε ευκαιρία ) κατάφερε να επιβιώσει στην σύγχρονη Ελληνική κοινωνία - ζούγκλα που χαρακτηρίζεται από ανθρώπους που έχουν αναγάγει την απάτη σε επιστήμη. Αντέχει ακόμα.