«Κρούση Ολυμπιακού σε Ζέσους»

«Κρούση Ολυμπιακού σε Ζέσους»

«Κρούση Ολυμπιακού σε Ζέσους»

bet365

Πρόταση στον τεχνικό της Μπενφίκα, Ζόρζε Ζέσους, έκανε σύμφωνα με πορτογαλικά ΜΜΕ ο Ολυμπιακός, ωστόσο όπως μεταδίδουν τα ίδια Μέσα ο έμπειρος προπονητής θα μείνει στον πάγκο της τη νέα χρονιά.

Στην Πορτογαλία έγραψαν την Κυριακή ότι ο Ζόρζε Ζέσους αποφάσισε να μείνει στην Μπενφίκα, παρά την σωρεία προτάσεων που είχε για τη νέα χρονιά. Ανάμεσα στις προσφορές αυτές ήταν -βάσει των ρεπορτάζ των Πορτογάλων- και εκείνες των Ολυμπιακού και Γρανάδα.

«Ο Ζέσους επέλεξε να μείνει στο κλαμπ, αν και είχε πολλές προτάσεις και από μεγάλες ομάδες της Ευρώπης, όπως ο Ολυμπιακός ενώ τον προσέγγισε μεταξύ άλλων και η Γρανάδα», υπογραμμίστηκε σε ένα από τα κομμάτια που αναρτήθηκαν σε site της Πορτογαλίας.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα