Ξέσπασμα Κατσιαρού στην ΑΕΛ!

Ξέσπασμα Κατσιαρού στην ΑΕΛ!

Ξέσπασμα Κατσιαρού στην ΑΕΛ!

bet365

Δεν άντεξε και ξέσπασε! Ο Παναγιώτης Κατσιαρός νιώθοντας να τον πνίγει το δίκιο και «βράζοντας» με τις διαιτητικές αποφάσεις στον αγώνα της ΑΕΛ με την Καλλιθέα ξεσπάθωσε κατά της διαιτησίας και όχι μόνο.

Ο αρχηγός της ΑΕΛ μιλώντας μετά το ματς τόνισε ότι «μας ποδοπατούν εδώ και χρόνια! Είμαι 34 χρονών και πρώτη φορά μιλάω έτσι. Δεν σέβονται την ιστορία της ομάδας μας.

Σαν άνθρωπος δεν βγήκα ποτέ να κάνω τέτοιες δηλώσεις. Στο ημίχρονο οι παίκτες της Καλλιθέας έλεγαν ότι εμείς παίζουμε για την κατηγορία και άκουγα τον διαιτητή να λέει ότι και εγώ παίζω για την κατηγορία».

Αναφορικά με την αποβολή του ο Κατσιαρός υποστήριξε: «Την 2η κάρτα δεν κατάλαβα γιατί μου την έβγαλε ο διαιτητής. Επίσης δεν μου είπε τον λόγο που μου έδειξε την 1η κάρτα. Είναι περίεργα πράγματα αυτά. Δεν είναι ποδόσφαιρο αυτό».

Ο διαιτητής απέβαλλε στο 93' τον Κατσιαρό με απευθείας κόκκινη κάρτα για διαμαρτυρία. Ο αρχηγός της ΑΕΛ διαμαρτυρήθηκε επειδή δεν αποβλήθηκε παίκτης της Καλλιθέας που από τον πάγκο πετούσε μπάλες στο γήπεδο για να κάνει καθυστέρηση.

Γενικά στην ΑΕΛ έχουν πολλά παράπονα από την διαιτησία. Στην ομάδα του κάμπου φώναξαν και για το γκολ με το οποίο κέρδισε η Καλλιθέα θεωρώντας ότι ήταν οφσάιντ.

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα