Τελικός στο ΟΑΚΑ

Gazzetta team
Τελικός στο ΟΑΚΑ

bet365

Με την πλάτη στον τοίχο ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τον ΠΑΟΚ (19:15, Novasports2) στο ΟΑΚΑ για την τέταρτη αγωνιστική των πλέι οφ του πρωταθλήματος.

Οι «πράσινοι» ξεκίνησαν με αβαντάζ στα πλέι οφ, ωστόσο έχουν χάσει το πλεονέκτημα και έχουν πέσει στην τρίτη θέση. Ο Ζεσουάλδο Φερέιρα θα παρατάξει την ομάδα του με 4-3-3 με μοναδικό στόχο τη νίκη προκειμένου το «τριφύλλι» να αποκτήσει εκ νέου το αβαντάζ στη βαθμολογία.

Κάτω από τα δοκάρια θα καθίσει ο Καρνέζης με την τετράδα της άμυνάς του να αποτελείται από τους Σαριέγκι, Μπουμσόνγκ, Καντέ και Μαρίνο. Στα χαφ θα ξεκινήσουν οι Σιμάο, Βιτόλο και Καραγκούνης και πιο μπροστά οι Χριστοδουλόπουλος, Κουίνσι και Τότσε.

Την αποστολή του Παναθηναϊκού συμπληρώνουν οι Κοτσόλης, Μπιάρσμιρ, Μαρίνος, Βύντρα, Ζέκα, Κατσουράνης, Κλέιτον, Πετρόπουλος. Εκτός αποστολής έμειναν οι Νίνη, Σεϊταρίδης, Σπυρόπουλος, Ρούντολφ, Λέτο.

Στον ΠΑΟΚ τα πράγματα έχουν κυλήσει ιδανικά καθώς μετά τη νίκη επί του Παναθηναϊκού στην Τούμπα, ο «δικέφαλος» πήρε κεφάλι στη βαθμολογία και κάνει όνειρα για την πρώτη θέση που οδηγεί στο Τσάμπιονς Λιγκ της ερχόμενης περιόδου.

Και ο Λάζλο Μπόλονι θα παρατάξει την ομάδα του με το 4-3-3. Την εστία του ΠΑΟΚ θα υπερασπιστεί ο Χαλκιάς, ο οποίος θα έχει μπροστά τους Τσιρίλο, Μαλεζά, Σταφυλίδη και Ετό. Στη μεσαία γραμμή θα αγωνιστούν οι Λαζάρ, Ίβιτς και Γκαρσία. Ο Γεωργιάδης θα παίξει αριστερά, ο Σαλπιγγίδης δεξιά και μοναδικός προωθημένος ο Αθανασιάδης.

Την αποστολή του ΠΑΟΚ συμπληρώνουν οι Κρέσιτς, Αποστολόπουλος, Γιάννου, Μπαλάφας, Παπάζογλου, Φωτάκης, Λίνο, Νιμανί και Ρομπέρ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα