Προσδοκία για αίσιο τέλος!

Προσδοκία για αίσιο τέλος!

Προσδοκία για αίσιο τέλος!

bet365

Ευτυχή κατάληξη στην υπόθεση του Ντομίνγκος -που εξακολουθεί να είναι το νούμερο 1 φαβορί- περιμένουν στον Ολυμπιακό με τον Πορτογάλο να έρχεται άμεσα στην Ελλάδα για τις τελικές επαφές. Η Δευτέρα παραμένει η κρίσιμη μέρα, όποτε και θα γίνει η συνάντησή του με τον Βαγγέλη Μαρινάκη.

Στην πειραϊκή ΠΑΕ θέλουν να συνδυάσουν την παρουσίαση των νέων διαρκείας με την επίτευξη της οριστικής συμφωνίας με τον Πορτογάλο τεχνικό. Ο Ντομίνγκος όπως γράψαμε και την Παρασκευή πρόκειται να έρθει άμεσα στην Αθήνα για το τελικό στάδιο των συζητήσεων. Ο πρώην προπονητής της Σπόρτινγκ εξακολουθεί να έχει για τα καλά τον πρώτο λόγο για τον πάγκο των νταμπλούχων.

Ο έμπειρος προπονητής θα δει λοιπόν από κοντά τις εγκαταστάσεις του Ολυμπιακού αλλά και τον τρόπο δουλειάς. Εν συνεχεία αναμένεται να έχει την Δευτέρα μία εφ' όλης της ύλης κουβέντα με τον Βαγγέλη Μαρινάκη, που είναι ακόμα στην Πόλη για το φάιναλ φορ και τον κυριακάτικο τελικό του Ολυμπιακού. Στο λιμάνι προσδοκούν ένα αίσιο τέλος προκειμένου να μπορέσουν να προχωρήσουν όσο πιο γρήγορα γίνεται τον προγραμματισμό της νέας σεζόν.

Την ίδια στιγμή γίνονται προσπάθειες για να βρεθούν λύσεις στα ζητήματα των Όλαφ Μέλμπεργκ και Αριέλ Ιμπαγάσα και να μείνουν στο λιμάνι ενώ θετική διάθεση υπάρχει και για τους Φρανσουά Μοντέστο και Μάρκο Πάντελιτς. Κάτι οριστικό και ξεκάθαρο βέβαια δεν υπάρχει ακόμα. Ο Σουηδός πάντως θα έχει μία νέα επαφή με τους ανθρώπους της ΠΑΕ την Δευτέρα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα