«Δύσκολη η αποστολή μας»

«Δύσκολη η αποστολή μας»

bet365

Ο Λάζλο Μπόλονι μίλησε στην κάμερα της Nova για το παράγοντα κούραση, αλλά και για τις δυσκολίες που έχει πάντα ένα παιχνίδι κόντρα στον Παναθηναϊκό.

Ο τεχνικός του Δικεφάλου με δηλώσεις του στο συνδρομητικό κανάλι αναφέρθηκε αρχικά στα συνεχόμενα παιχνίδια.
«Όλοι είμαστε λίγο κουρασμένοι, κάτι που είναι απόλυτα φυσιολογικό. Παρά τη μεγάλη προσπάθεια που κάναμε γι' αποφόρτιση είναι πολύ σύντομο το χρονικό διάστημα που μεσολαβεί ανάμεσα στους δυο αγώνες και σε συνδυασμό με τις υψηλές θερμοκρασίες είναι δύσκολο να είμαστε αύριο στο απόλυτο της φυσικής μας κατάστασης».
Για το ντέρμπι του ΟΑΚΑ ανέφερε: «Ένας αγώνας κόντρα στον Παναθηναϊκό είναι πάντα πολύ δύσκολος, πολύ ιδιαίτερος. Παρότι έχει υποπέσει σε λίγα λάθη στα τελευταία παιχνίδια παραμένει ένας μεγάλος σύλλογος, μια δυνατή ομάδα με πολλές και μεγάλες προσωπικότητες, με πολλούς και σημαντικούς ποδοσφαιριστές. Κατά συνέπεια, γνωρίζουμε πόσο δύσκολη είναι η αποστολή μας».
Τέλος για το τι θα κρατούσε από το ματς της Τούμπας, είπε: «Το σκορ».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα