Τρέχει με 100 η Ρεάλ!

Τρέχει με 100 η Ρεάλ!

Τρέχει με 100 η Ρεάλ!

bet365

Να γίνουν η πρώτη ομάδα στην ιστορία του ισπανικού ποδοσφαίρου που θα φτάσουν τους 100 βαθμούς στη μεγάλη κατηγορία θέλουν οι Μερένγκες που υποδέχονται την Μαγιόρκα.

ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ: Παρότι έχει εξασφαλίσει τον τίτλο του πρωταθλητή, η ομάδα του Μουρίνιο έχει σημαντικό κίνητρο για να πετύχει νίκη κόντρα στην Μαγιόρκα, που θέλει τους βαθμούς για να βγει Ευρώπη. Οι Blancos με ένα ακόμα τρίποντο θα φτάσουν τους 100 πόντους, κάτι που δεν έχει γίνει ποτέ ξανά στο παρελθόν και ο Special One παρότι θα κάνει αλλαγές θα παρατάξει στο «Σαντιάγο Μπερναμπέου» μία δυνατή ομάδα. Τα γάντια του βασικούς θα πάνε ξανά στον Αδάν, στην άμυνα θα δώσει ξανά παρουσία ο Βαράν, ενώ επιστρέφουν οι Αλόνσο και Οζίλ. Μέσα σε όλα, βασικός θα είναι ο Κριστιάνο Ρονάλντο, ο οποίος χρέιάζεται πέντε γκολ για να φτάσει τον Λέο Μέσι στη μάχη για τον Pichichi αλλά και το Χρυσό Παπούτσι.

ΜΑΓΙΟΡΚΑ: Οπως και ο Χιμένεθ στην Σαραγόσα, ο Χοακίν Καπαρός στην Μαγιόρκα έχει κάνει απίστευτα πράγματα, τα οποία μεταφράζονται σε πιθανότητες για έξοδο στην Ευρώπη, αφού ήδη βρίσκεται στην 6η θέση. Για να γίνει αυτό βέβαια χρειάζεται ίδιο ή καλύτερο αποτέλεσμα με την Λεβάντε, η οποία υποδέχεται την αδιάφορη Μπιλμπάο. Ο Ιβάν Ράμις επιστρέφει απο τιμωρία και ο Κρεσπί στον πάγκο, ενώ ο Ν' Σούε είναι τραυματίας και ο Θεντρός θα είναι ξανά το δεξί μπακ.

ΑΠΟΥΣΙΕΣ

ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ: Κανένα όνομα δεν έχει στο απουσιολόγιό του ο Ζοσέ Μουρίνιο.

ΜΑΓΙΟΡΚΑ: Τραυμτίες είναι οι Ογκουντζίμι, Νούνιες, Κέβιν, Αλβαρο, Ν' Σούε.

ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ: 5-0-1 (Ν-Ι-Η)
2010-11: 1-0
2009-10: 2-0
2008-09: 1-3
2007-08: 4-3
2006-07: 3-1
2005-06: 4-0

ΦΟΡΜΑ (τελευταία 6 ματς)

ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
Γρανάδα-Ρεάλ Μαδρίτης 1-2
Αθλέτικ Μπιλμπάο-Ρεάλ Μαδρίτης 0-3
Ρεάλ Μαδρίτης-Σεβίλλη 3-0
Μπαρτσελόνα-Ρεάλ Μαδρίτης 1-2
Ρεάλ Μαδρίτης-Σπόρτινγκ Χιχόν 3-1
Ατλέτικο Μαδρίτης-Ρεάλ Μαδρίτης 1-4

ΜΑΓΙΟΡΚΑ
Μαγιόρκα-Λεβάντε 1-0
Μαγιόρκα-Ράγιο Βαγιεκάνο 1-0
Χετάφε-Μαγιόρκα 1-3
Μαγιόρκα-Σαραγόσα 1-0
Αθλέτικ Μπιλμπάο-Μαγιόρκα 1-0
Ράθινγκ Σανταντέρ-Μαγιόρκα 0-3

ΠΙΘΑΝΕΣ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ

Ρεάλ Μαδρίτης (Ζοσέ Μουρίνιο): Αδάν, Μαρσέλο, Αρμπελόα, Βαράν, Καρβάλιο, Αλόνσο, Γκρανέρο, Καγιεχόν, Ντι Μαρία, Ρονάλντο, Μπενζεμά.

Μαγιόρκα (Χοακίν Καπαρός): Αουάτε, Θεντρός, Κάσερες, Ράμις, Τσίκο, Πίνα, Μαρτί, Περέιρα, Κάστρο, Αλφαρο, Βίκτορ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα