Η Δευτέρα του Ντομίνγκος!

Η Δευτέρα του Ντομίνγκος!

Η Δευτέρα του Ντομίνγκος!

bet365

Ο Ολυμπιακός επιβεβαίωσε ότι βρίσκεται σε συζητήσεις με τον Ντομίνγκος Πασιένσια, ο οποίος την δεδομένη χρονική στιγμή παραμένει το φαβορί για την ανάληψη της τεχνικής του ηγεσίας δίχως να υπάρχει κάτι το οριστικό. Κρίσιμη μέρα η Δευτέρα.

Συνεχίζει να έχει τον πρώτο λόγο

Ο Ντομίνγκος εξακολουθεί να έχει το προβάδισμα για τον πάγκο του Ολυμπιακού σε σχέση με τους άλλους τεχνικούς. Όπως διέρρεε από την ΠΑΕ και την Παρασκευή ισχύει ότι είναι στην παρούσα φάση το φαβορί για την τεχνική ηγεσία των πρωταθλητών Ελλάδας και πως είναι σε διαρκείς επαφές μαζί του.

Βέβαια οι νταμπλούχοι δεν συζητούν μόνο με τον Πορτογάλο τεχνικό. Είναι -όπως σας γράψαμε και την Πέμπτη- σε ανοιχτή γραμμή και με άλλους προπονητές.

Καθοριστική μέρα η Δευτέρα

Προς το παρόν δεν υπάρχει ούτε κάτι το οριστικό, ούτε κάτι ανακοινώσιμο. Η Δευτέρα αναμένεται να είναι ιδιαίτερα καθοριστική μέρα για την υπόθεση του Ντομίνγκος με την επιστροφή του Βαγγέλη Μαρινάκη να δρομολογεί τις τελικές εξελίξεις επί του θέματος.

Πως σχολίαζαν τα πορτογαλικά ρεπορτάζ

Στον Ολυμπιακό όπως ήταν λογικό και επόμενο διαπίστωσαν την Παρασκευή ότι γράφτηκαν ένα σωρό ρεπορτάζ για τον Ντομίνγκος. Από την ΠΑΕ ξεκαθάριζαν ότι δεν ασχολούνται με το τι γράφεται και το τι δεν γράφεται στην Πορτογαλία.

Εκτός των άλλων διευκρινίστηκε ότι δεν υπάρχει η πρόθεση να βγαίνουν οι άνθρωποι της ομάδας και να μιλούν γενικά και αόριστα αν δεν υπάρχει κάτι το οριστικό και το ουσιαστικό. Υπενθύμιζαν επίσης ότι θα προχωρούν σε διαψεύσεις, εφόσον θεωρούν ότι υπάρχει κάτι που δεν στέκει.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα