Φεύγουν και Γκατούζο, Ιντσάγκι

Φεύγουν και Γκατούζο, Ιντσάγκι

Φεύγουν και Γκατούζο, Ιντσάγκι

bet365

Μετά τους Αλεσάντρο Ντέστα και Κλάρενς Ζέεντορφ, την αποχώρηση τους από την Μίλαν ανακοίνωσαν και οι Τζενάρο Γκατούζο και Φίλιπο Ιντσάγκι! Ανανέωσε ο Γέπες!

Το τέλος εποχής είναι οριστικό στους Ροσονέρι, που θα κάνουν πλέον ριζική ανανέωση στο ρόστερ τους. Αυτό αποδεικνύεται και από το γεγονός ότι μία μέρα μετά τα νέα για τους Νέστα και Ζέεντορφ, σειρά πήραν οι Γκατούζο και Ιντσάγκι.

«Το Σάββατο θα δώσουμε συνέντευξη Τύπου στο Μιλανέλο. Εγώ θα μείνω ένα χρόνο εκτός καθώς δεν έχω κάποια πρόταση και μετά θα δούμε τι θα γίνει. Αυτό είναι το αντίο μου στη Μίλαν. Συνειδητοποίησα ότι δεν υπάρχει χώρος για μένα στην ομάδα, οπότε θα πρέπει να φύγω για να έρθει κάποιος νεότερος. Θα ξαναμιλήσω με την Μίλαν σε ένα χρόνο από τώρα αλλά όχι ως ποδοσφαιριστής», ήταν τα λόγια του Γκατούζο ενώ ο Ιντσάγκι έκανε την ακόλουθη δήλωση στην επίσημη ιστοσελίδα των Μιλανέζων.

«Το πρώτο και το μοναδικό πράγμα που θέλω να ξέρετε όλοι οι οπαδοί της Μίλαν είναι ότι έπαιζα και νικούσα για εσάς. Το να κερδίζεις χωρίς συναίσθημα δεν έχει νόημα αλλά εμείς, εσείς κι εγώ, πάντα τα κάναμε όλα μαζί. Ελπίζαμε, υποφέραμε, πανηγυρίσαμε, χάσαμε... Κατακτήσαμε τίτλους, σηκώσαμε τρόπαια με την καρδιά μας. Πάντα ήμασταν μαζί και αυτό κανείς δεν μπορεί να μας κάνει να το ξεχάσουμε».

Ανανέωσε ο Γέπες!
Την ώρα που οι Νέστα, Ζέεντορφ, Γκατούζο, Ιντσάγκι αποχαιρετούν την Μίλαν, ο Μάριο Γέπες παραμένει σε αυτή. Οπως έγινε γνωστό μέσω επίσημης ανακοίνωσης των Ροσονέρι, ο 36χρονος Κολομβιανός κεντρικός αμυντικός υπέγραψε νέο συμβόλαιο ως τον Ιούνιο του 2013.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SERIE A Τελευταία Νέα