Χωρίς ανάσα η Ατλέτικο

Χωρίς ανάσα η Ατλέτικο

bet365

Λίγες μέρες μετά από αυτόν του Europa League, οι Ροχιμπλάνκος δίνουν ακόμα έναν τελικό, κόντρα στην Βιγιαρεάλ στο «Μαδριγάλ» με στόχο το εισιτήριο για το Champions League.

ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ: Με την ήττα από την Βαλένθια στις καθυστερήσεις την προηγούμενη αγωνιστική, πλέον χρειάζεται έναν βαθμό κόντρα στην Ατλέτικο (κυνηγά το Champions League) για να εξασφαλίσει την παραμονή. Ο Μιγκέλ Ανχελ Λοτίνα δεν μπορεί να υπολογίζει στον Μάρκος Σένα, όμως ο Μαρτσένα εξέτισε και επιστρέφει για να πάρει τη θέση του Βραζιλιανο-ισπανού στο κέντρο, όπως και ο Κάνι.

ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ: Επίδειξη δύναμης έκαναν οι Ροχιμπλάνκος στον τελικό του Europa League κόντρα στην Μπιλμπάο και με νίκη 3-0 επέστρεψαν από το Βουκουρέστι με τον τίτλο. Λίγες μέρες μετά τον θρίαμβο, η Ατλέτικο δεν έχει την πολυτέλεια να χαλαρώσει, αφού κάθε άλλο παρά αδιάφορη είναι την τελευταία αγωνιστική της Primera Division αφού θέλει νίκη στο «Μαδριγάλ» επί της Βιγιαρεάλ και γκέλα της Μάλαγα με την Σπόρτινγκ Χιχόν για να κλέψει το εισιτήριο για το Champions League. Ο Σιμεόνε αναμένεται να κάνει μερικές αλλαγές στο σχήμα που έφερε την κούπα στην Μαδρίτη, με τους Αλβαρο Ντομίνγκεθ, Τιάγκο και Σάλβιο να παίρνουν φανέλα βασικού.

ΑΠΟΥΣΙΕΣ

ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ: Μακροχρόνια εκτός με σοβαρό τραυματισμό ο Τζουζέπε Ρόσι, τιμωρημένος ο Ντε Γκουσμάν, αμφίβολος δίνεται ο Μάρκος Σένα.

ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ: Εκτός είναι οι Περέα, Σίλβιο και Αντόνιο Λόπεθ, τιμωρημένος ο Αρντά Τουράν.

ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ: 3-2-1 (Ν-Ι-Η)
2010-11: 2-0
2009-10: 2-1
2008-09: 4-4
2007-08: 3-0
2006-07: 0-1
2005-06: 1-1

ΦΟΡΜΑ (τελευταία 6 ματς)

ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ
Βαλένθια-Βιγιαρεάλ 1-0
Σπόρτινγκ Χιχόν-Βιγιαρεάλ 2-3
Βιγιαρεάλ-Οσασούνα 1-1
Σοσιεδάδ-Βιγιαρεάλ 1-1
Βιγιαρεάλ-Ράθινγκ Σανταντέρ 1-1
Βιγιαρεάλ-Μάλαγα 2-1

ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
Ατλέτικο Μαδρίτης-Μάλαγα 2-1
Ατλέτικο Μαδρίτης-Σοσιεδάδ 1-1
Μπέτις-Ατλέτικο Μαδρίτης 2-2
Ατλέτικο Μαδρίτης-Εσπανιόλ 3-1
Ράγιο Βαγιεκάνο-Ατλέτικο Μαδρίτης 0-1
Ατλέτικο Μαδρίτης-Ρεάλ Μαδρίτης 1-4

ΠΙΘΑΝΕΣ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ

Βιγιαρεάλ (Μιγκέλ Ανχελ Λοτίνα): Λόπεθ, Κόστα, Γκασπάρ, Μουσάτσιο, Ζαπάτα, Μπρούνο, Μπρούνο, Πέρεθ, Κάνι, Βαλέρο, Ρούμπεν.

Ατλέτικο Μαδρίτης (Ντιέγο Σιμεόνε): Κουρτουά, Χουανφράν, Φιλίπε Λουίς, Ντομίνγκεθ, Μιράντα, Γκάμπι, Τιάγκο, Σάλβιο, Αντριάν, Ντιέγο, Φαλκάο.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα