Χωρίς νεότερα προβλήματα

Χωρίς νεότερα προβλήματα

Χωρίς νεότερα προβλήματα

bet365

Την προετοιμασία τους για το φιλικό της 19ης Μαϊου με την Μέλμπουρν Βίκτορι συνέχισαν την Παρασκευή, δίχως να προκύψουν νεότερα προβλήματα αγωνιστικής φύσεως, οι παίκτες του Ολυμπιακού.

Το πρωί της Παρασκευής επανήλθαν στις προπονήσεις οι παίκτες των ερυθρολεύκων μετά το ρεπό της Πέμπτης. Το θετικό για το τεχνικό τιμ είναι ότι δεν υπήρξαν καινούριοι αγωνιστικοί «πονοκέφαλοι». Υπενθυμίζεται ότι ο Ολυμπιακός θ' αναχωρήσει την Τρίτη για την Αυστραλία και ότι το φιλικό με την Μέλμπουρν Βίκτορι έχει προγραμματιστεί για τις 19 Μαϊου.

Από εκεί και πέρα η διεύθυνση ακαδημίας ποδοσφαίρου του Ολυμπιακού ανακοίνωσε πως η σχολή στο Σικάγο θα κάνει δοκιμές ποδοσφαιριστών για την στελέχωση των τμημάτων της.

Οι δοκιμές θα πραγματοποιηθούν στις 18 και 19 Μαϊου και στις 1 και 2 Ιουνίου, οπότε και θα αξιολογηθούν οι νεαροί αθλητές από τους υπεύθυνους της σχολής. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να βρουν περισσότερες πληροφορίες για τις δοκιμές στην ιστοσελίδα: www.olympiacoschicago.com.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα