«Ο Ντομίνγκος φέρνει τέσσερις!»

«Ο Ντομίνγκος φέρνει τέσσερις!»

«Ο Ντομίνγκος φέρνει τέσσερις!»

bet365

Τέσσερις ποδοσφαιριστές θέλει να φέρει στο λιμάνι ο Ντομίνγκος Πασιένσα, σύμφωνα με πορτογαλικά ρεπορτάζ τα οποία τις τελευταίες ώρες πέφτουν... βροχή!

Πορτογαλικό site και ειδικότερα το revaldo υποστηρίζει ότι ο Ντομίνγκος Πασιένσια (σ.σ. για τον οποίο γράφει και αυτό ότι βρέθηκε στην Ελλάδα και στις εγκαταστάσεις του Ολυμπιακού για επαφές με τους ανθρώπους του) επιζητά να κλείσει για τους Πειραιώτες παίκτες από το πορτογαλικό πρωτάθλημα. Πιο συγκεκριμένα αναφέρει τον μέσο της Σπόρτινγκ, Ούγκο Βιάνα, τον επιθετικό της Ζιλ Βιθέντε, Ούγκο Βιεϊρα, τον μέσο της Πόρτο, Αντρέ Κάστρο και τον αμυντικό της Σπόρτινγκ, Άντερσον Πόλγκα.

Ο ιστότοπος αυτός βασιζόμενος σε πληροφορίες από άλλα πορτογαλικά και ισπανικά ΜΜΕ τονίζει ότι ο Ντομίνγκος έχει συμφωνήσει με τον Ολυμπιακό. Φυσικά κάνει λόγο για την συνάντησή του με τον Ντάρκο Κοβάσεβιτς.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα