Τελευταία ευκαιρία για Μπόλτον

Θάνος Σαρρής
Τελευταία ευκαιρία για Μπόλτον

bet365

Η Μπόλτον φιλοξενείται στο Μπριτάνια από την Στόουκ, θέλοντας νίκη και παράλληλα ήττα της ΚΠΡ από τη Μάντσεστερ Σίτι για να παραμείνει στην κατηγορία.

ΣΤΟΟΥΚ: Αδιάφορη μεν, αλλά... ρυθμιστής της υπόθεσης υποβιβασμού! Έπαιξε την προτελευταία αγωνιστική από την ΚΠΡ χάρη στο γκολ του Σισέ στο τέλος και την τελευταία καλείται να παίξει με τον έτερο διεκδικητή της παραμονής, την Μπόλτον! Οι Λονδρέζοι πάντως την προηγούμενη αγωνιστική ήταν καλύτεροι, αφού το κίνητρο ήταν αυτό που έκανε τη διαφορά. Η Στόουκ είναι αήττητη στην έδρα της τις τελευταίες έξι αγωνιστικές, ενώ το Μπριτάνια έχει αποδεχθεί δύσκολη έδρα για αρκετές ομάδες. Την προηγούμενη χρονιά πάντως βρέθηκε σε ανάλογη θέση
και την τελευταία αγωνιστική έχασε από την Γουίγκαν, με τους Λάτικς έτσι να εξασφαλίζουν την παραμονή τους. Να δούμε αν η ιστορία θα επαναληφθεί!

ΜΠΟΛΤΟΝ: Απέναντι στη Γουέστ Μπρομ επιβεβαίωσε με σκληρό τρόπο ότι κανείς δεν της... χαρίζει τίποτα, καθώς προηγήθηκε με 2-0, αλλά οι Μπάγκις κατάφεραν να ισοφαρίσουν στο 90`. Τα λάθη στην άμυνα στοίχισαν και στο ματς με την Στόουκ θέλει να τα αποφύγει. Η Μπόλτον έχει κερδίσει τα τρία από τα πέντε τελευταία της ματς απέναντι στη Στόουκ, ενώ στον πρώτο γύρο της είχε βάλει πέντε γκολ! Θέλει να συνεχισει το σερί, στο πιο κρίσιμο φετινό παιχνίδι της.

ΑΠΟΥΣΙΕΣ
ΣΤΟΟΥΚ: Ντιαό, Γουίλκινσον και Πέναντ είναι αμφίβολοι, ενώ ο Σιτντιμπέ τραυματίας.
ΜΠΟΛΤΟΝ: Στέινσον και Ρίλεϊ είναι αμφίβολοι και οι Γκάρντνερ, Χόλντεν, Μίαρς, Μουάμπα, Πράτλεϊ και Γουίτερ εκτός για λόγους υγείας.

ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ
2010-11 2-0
2009-10 1-2
2008-09 2-0
2007-08 -
2006-07 -
2005-06 -

ΦΟΡΜΑ
ΣΤΟΟΥΚ 1-3-2 (Ν-Ι-Η)

ΚΠΡ-Στόουκ 1-0
Στόουκ-Έβερτον 1-1
Στόουκ-Άρσεναλ 1-1
Νιούκαστλ-Στόουκ 3-0
Άστον Βίλα-Στόουκ 1-1
Στόουκ-Γουλβς 2-1

ΜΠΟΛΤΟΝ 1-3-2 (Ν-Ι-Η)
Μπόλτον-Γουέστ Μπρομ 2-2
Μπόλτον-Τότεναμ 1-4
Σάντερλαντ-Μπόλτον 2-2
Άστον Βίλα-Μπόλτον 1-2
Μπόλτον-Σουόνσι 1-1
Νιούκαστλ-Μπόλτον 2-0

ΠΙΘΑΝΕΣ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ
ΣΤΟΟΥΚ: Σόρενσεν, Γουίλσον, Σόουκρος, Χαθ, Σότον, Εθέρινγκτον, Γουίλαν, Γουάιτχεντ, Ντέλαπ, Γουόλοτερς, Κράουτς
ΜΠΟΛΤΟΝ: Μπόγκνταν, Μπογιάτα, Νάιτ, Ριμ, Ρίκετς, Ίγκλς, Ρέο Κόκερ, Ντέιβις, Πετρόφ, Ντέιβις, Ενγκόγκ

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα