Εννιά ΠΑΕ στο «κόκκινο»

Gazzetta team
Εννιά ΠΑΕ στο «κόκκινο»

bet365

Μεγάλο πρόβλημα με την αδειοδότηση από την ΕΠΟ αντιμετωπίζουν εννιά ομάδες της Super League, με την ΑΕΚ και ειδικά τον Παναθηναϊκό να βρίσκεται σε ιδιαίτερα δύσκολη θέση, με όλα τα ενδεχόμενα ανοικτά.

Λόγω της ρήτρας εμπιστευτικότητας, φυσικά και δεν υπάρχει ανακοίνωση για το ποιες ομάδες της Super League αντιμετωπίζουν πρόβλημα με την αδειοδότηση από την ΕΠΟ. Ωστόσο, είναι κοινό πως στο στόχαστρο του πειθαρχικού οργάνου βρίσκονται αρκετές ομάδες που αντιμετωπίζουν σημαντικό πρόβλημα, ενώ εννέα ΠΑΕ βρίσκονται σε δεινή θέση.

Με λίγα λόγια, αν εκδίκαση των υποθέσεών τους γινόταν σήμερα τότε είναι πολύ πιθανό να μην έπαιρναν την αδειοδότηση.

Ανάμεσα στις ΠΑΕ αυτές βρίσκεται και ο Παναθηναϊκός, σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο οποίος θεωρείται εξαιρετικά απίθανο να τη γλιτώσει στην Πρωτοβάθμια και θα προσπαθήσει να πάρει την εγχώρια αδειοδότηση στην Δευτεροβάθμια.

Τα παραπάνω φυσικά είναι γνωστά στους ανθρώπους του Τριφυλλιού, που βάζει του φακέλου που έχουν καταθέσει, αδειοδότηση δεν παίρνει! Εκτός λοιπόν αν αλλάξει κάτι ριζικά, είναι σκούρα τα πράγματα για την πράσινη ΠΑΕ, που όπως αναφέρει δημοσίευμα της εφημερίδας Γάτα, οι πράσινοι έχουν ενημερωθεί από την ΕΠΟ (στην πρόσφατη συνάντηση που είχαν) ότι ο φάκελος αυτή τη στιγμή δεν περνάει.

Βέβαια, δεν κινδυνεύει με αποκλεισμό, αλλά θα υποστεί απαγόρευση μεταγραφών και θα παρακρατηθεί μέρος των εσόδων (τηλεοπτικών και εμπορικών) για να διατεθούν στους πιστωτές. Το πιο σημαντικό όμως είναι πως η αδειοδότηση της ΕΠΟ λειτουργεί ως πρόκριμα για την αδειοδότηση της UEFA. Αν δηλαδή η ΕΠΟ δεν δώσει αδειοδότηση στον Παναθηναϊκό, θα αποτελεί τεράστια έκπληξη αν πάρει αδειοδότηση από την UEFA. Το ίδιο φυσικά ισχύει και για την ΑΕΚ, αλλά και για τον ΠΑΟΚ, που όμως βρίσκεται σε πολύ καλύτερη θέση.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα