Βιτόλο: «Όλα μπορούν να γίνουν»

Βιτόλο: «Όλα μπορούν να γίνουν»

bet365

Αφού αρχικά στάθηκε στο ότι από τα τρία παιχνίδια που απομένουν, τα δύο είναι μέσα στο ΟΑΚΑ, ο αμυντικός μέσος του Παναθηναϊκού Βίκτορ Βιτόλο ανέφερε πως όλα μπορούν να συμβούν. Για αλλαγή τρόπου παιχνιδιού έκανε λόγο ο Σεντρίκ Καντέ.

Μετά τις τρεις πρώτες αγωνιστικές ο Παναθηναϊκός όχι μόνο... πέταξε το πλεονέκτημα των τεσσάρων βαθμών, αλλά από την κορυφή έπεσε στην τρίτη θέση. Ακόμα μένουν τρία παιχνίδια, από τα οποία τα δύο είναι εντός έδρας και σε αυτό στάθηκε ο αμυντικός μέσος των «πρασίνων» Βίκτορ Βιτόλο τονίζοντας χαρακτηριστικά: «Απομένουν τρία παιχνίδια. Τα δύο μέσα στο σπίτι μας. Όλα μπορούν να γίνουν. Μπορεί να μην έχουμε το προβάδισμα αλλά μπορούμε εύκολα να το αποκτήσουμε. Δεν είχαμε σήμερα ευκαιρίες. Ο ΠΑΟΚ έβαλε το γκολ, έπαιξε πολύ καλά στην αντεπίθεση».

Για την υποδοχή που του επιφύλαξαν οι οπαδοί της πρώην ομάδας του: «Δεν κρατάω κακία σε κανέναν. Πέρασα πολύ ωραία στη Τούμπα. Είμαι φίλος με όλους».


Καντέ: «Να αλλάξουμε τον τρόπο που παίζουμε»


Από την πλευρά του ο Σεντρίκ Καντέ ανέφερε: «Πρέπει να αλλάξουμε τον τρόπο που παίζουμε αν θέλουμε να παίξουμε Τσάμπιονς Λιγκ. Δεν αξίζαμε να κερδίσουμε σήμερα όπως παίξαμε. Πρέπει να πάρουμε τα επόμενα παιχνίδια».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα