Στην Πορτογαλία για Ντομίνγκος!

Στην Πορτογαλία για Ντομίνγκος!

Gazzetta team
Στην Πορτογαλία για Ντομίνγκος!

bet365

Ο Κοβάσεβιτς στην Πορτογαλία και ο Ντομίνγκος Πασιένσια πιο κοντά στον Ολυμπιακό. Η λύση του 43χρονου τεχνικού έχει... προκριθεί και ο Σέρβος θα έχει τις τελικές επαφές μαζί του! Στην... άκρη οι Ισπανοί!

Η φιέστα ανήκει στο παρελθόν και μετά την επιστροφή του Βαγγέλη Μαρινάκη από την Κωνσταντινούπολη θα υπάρξουν σημαντικές εξελίξεις στο θέμα του προπονητή ή καλύτερα... ανακοινώσεις. Η λύση του Ντομίνγκος Πασιένσια είναι αυτή που αρέσει περισσότερο στο λιμάνι και ο Ντάρκο Κοβάσεβιτς θα συναντηθεί μαζί του στην Πορτογαλία, όπου οι δυο πλευρές θα έχουν τον τελευταίο κύκλο επαφών.

Οι πληροφορίες κάνουν λόγο πως υπάρχει μια... καταρχήν συμφωνία, ωστόσο όλα θα ξεκαθαρίσουν στην συνάντησή τους. Οι συμπατριώτες του τονίζουν πως ο 43χρονος έχει ετοιμάσει... βαλίτσες για Ελλάδα, ενώ μέσα από το gazzetta.gr σας είχαμε γράψει για το ταξίδι του Σέρβου, το οποίο και επιβεβαιώνεται από τους ερυθρόλευκους.

Στην λίστα παραμένουν πάντως και οι Μαρτίνεθ, Μίτσελ σε περίπτωση που «στραβώσει» του Πορτογάλου, μιας και οι δυο Ισπανοί θα αποχωρήσουν από Λεβάντε και Σεβίλλη αντίστοιχα. Πάντως σύμφωνα με πηγές που είναι κοντά στην ΠΑΕ το μεγάλο φαβορί για τον πάγκο εξακολουθεί να είναι ο Ντομίνγκος ενώ υπάρχουν και άλλες λύσεις. Το σίγουρο είναι ότι το τοπίο θα ξεκαθαρίσει οριστικά μετά την επιστροφή του Βαγγέλη Μαρινάκη από τον Κωνσταντινούπολη, όπου θα βρίσκεται για το φάιναλ φορ της Ευρωλίγκας.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα