«Προβάδισμα ο ΠΑΟΚ»

Gazzetta team
«Προβάδισμα ο ΠΑΟΚ»

bet365

Στον ΠΑΟΚ δίνει προβάδισμα ο Άκης Μάντζιος για το σημερινό ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, αφού το γήπεδο της Τούμπας του δίνει ένα επιπλέον «όπλο» στα χέρια του.

Ο πρώην προπονητής του Πανιωνίου σχολιάζοντας το μεγάλο ντέρμπι της Τούμπας στο «Αθλητικό Metropolis», είπε πως θα δούμε ένα κλειστό παιχνίδι και «κλειδί» θα είναι το ποιος θα σκοράρει πρώτος.

Συγκεκριμένα δήλωσε πως:

«Πάντα τέτοιοι αγώνες είναι ντέρμπι. Δεν μπορείς να τα χαρακτηρίσεις διαφορετικά. Πιστεύω ότι ο νικητής θα κριθεί ανάλογα με τη μέρα που θα βρεθεί η κάθε ομάδα.

Ο ΠΑΟΚ δείχνει μια εικόνα πιο σταθερής ομάδας. Επιπροσθέτως ο αγώνας διεξάγεται στην Τούμπα και ο ΠΑΟΚ έχει ακόμη ένα προβάδισμα για τη νίκη. Θεωρώ πως ο αγώνας θα πάει σε ένα σφιχτό παιχνίδι, λόγω κούρασης. Όποιος κάνει πρώτος το γκολ, θα έχει το πάνω χέρι στο ματς».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα