Τέλος ο Νέστα από Μίλαν

Τέλος ο Νέστα από Μίλαν

Τέλος ο Νέστα από Μίλαν

bet365

Την αποχώρησή του απ' την Μίλαν προανήγγειλε με δηλώσεις του ο Αλεσάντρο Νέστα, που άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να μετακομίσει την επόμενη σεζόν στο αμερικανικό πρωτάθλημα.

Με την δήλωση: «Αυτή είναι η τελευταία μου σεζόν στην Μίλαν», ο άσος των «ροσονέρι» εξήγγειλε το τέλος της συνεργασίας του με τον σύλλογο μετά από δέκα πολύ επιτυχημένα χρόνια παρουσίας. Ο λόγος που δεν θα συνεχίσει στην σύλλογο ο 36χρονος στόπερ, είναι οι αυξημένες υποχρεώσεις στις οποίες και δεν μπορεί πλέον ν' ανταποκριθεί πλέον όπως υποστήριξε, δηλώνοντας χαρακτηριστικά ότι: «Προτιμώ να μείνω σπίτι».

Ο Νέστα συνέχισε λέγοντας πως: «Πήρα αυτή την απόφαση όταν ακόμα ήμουν σε καλή κατάσταση. Έχω κερδίσει πολλά, αλλά από σεβασμό για τον σύλλογο και τον εαυτό μου, θα ήθελα να δοκιμάσω μία διαφορετική εμπειρία, να πάω κάπου που θα είμαι σε θέση να κάνω κάτι καλό. Έκανα την επιλογή μου τον Φεβρουάριο. Ο σύλλογος μου πρόσφερε ένα νέο μονοετές συμβόλαιο αλλά αποφάσισα ν' αρνηθώ».

Όσο για το μέλλον του και τις φήμες που τον θέλουν να συνεχίζει στο αμερικανικό πρωτάθλημα, ο Ιταλός αμυντικός είπε πως: «Δεν ξέρω που θα παίζω την επόμενη σεζόν γιατί δεν έχω υπογράψει ακόμα τίποτα. Θα πάω να παίξω κάπου που ο χρόνος μου θα είναι πιο περιορισμένος. Μία εμπειρία στην Αμερική δεν θα ήταν άσχημη. Θα είναι μία μεγάλη περιπέτεια...».

 

SERIE A Τελευταία Νέα