Ραντεβού Τζίγγερ – Πρίγκιπα

Ραντεβού Τζίγγερ – Πρίγκιπα

Gazzetta team
Ραντεβού Τζίγγερ – Πρίγκιπα

bet365

Ο Σαουδάραβας του Βλάση Τσάκα επιχειρεί να κάνει την ανατροπή στα διοικητικά του Παναθηναϊκού, παρά τη σύσταση του νέου ΔΣ, αφού εκείνος φέρεται να έχει τα χρήματα που απαιτούνται διαθέσιμα άμεσα.

Όπως σας έχει ενημερώσει το gazzetta.gr, o Βλάσης Τσάκας και ο Πρίγκιπας Νάσερ Αλ Σαούντ που βρίσκεται στην Αθήνα και διαμένει στο Plaza έχουν επιχειρήσει να βρεθούν με τον Γ. Βαρδινογιάννη για να συζητήσουν το ενδεχόμενο να αποκτήσουν το μετοχικό πακέτο της οικογένειας που είχε υπό την κατοχή της την ΠΑΕ Παναθηναϊκός από το 1979.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Γάτα, ο πρίγκιπας κατάφερε να συναντηθεί με τον Γ. Βαρδινογιάννη και να συζητήσουν, και μάλιστα η επαφή τους έγινε σε πολύ καλό κλίμα. Το τι ακριβώς ειπώθηκε δεν έχει γίνει γνωστό, αφού η συνάντηση κρατήθηκε μυστική, όμως ο πρίγκιπας σήμερα το μεσημέρι θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου και θα μιλήσει για το ενδιαφέρον του να αποκτήσει το 54,7% του Τριφυλλιού, ενώ δεν αποκλείεται να δώσει πληροφορίες για την συνάντηση με τον μεγαλομέτοχο.

Βέβαια, οι μετοχές του Τζίγγερ βρίσκονται πλέον στα χέρια του Γιάννη Αλαφούζου, ωστόσο εκείνος δεν έχει άμεσα διαθέσιμα τα 15 εκ. ευρώ, σε αντίθεση με τον Σαουδάραβα επενδυτή που φέρεται να μπορεί να τα διαθέσει άμεσα, όπως υποστηρίζει ο ίδιος.

Αν μάλιστα καταφέρει να τα εμφανίσει μέχρι την άλλη εβδομάδα, και αν πάρει επίσημα το «πράσινο φως» από την ΕΕΑ, τότε κατά πάσα πιθανότητα ο Παναθηναϊκός θα περάσει στα δικά του χέρια, ενώ και ο Γ.Αλαφούζος σε μια τέτοια περίπτωση είναι πιθανό να κάνει πίσω από μόνος του, αφού εξ΄αρχής στόχος του ήταν να σωθεί ο σύλλογος κάτι που θα συμβεί αν περάσει στα χέρια του οικονομικά ισχυρού Άραβα επενδυτή.

Πάντως, ο κόσμος του Παναθηναϊκού θα πρέπει να κάνει λίγη ακόμη υπομονή, αφού ο Πρίγκιπας έρχεται μέσω Βλάση Τσάκα, ο οποίος είναι πλέον γνωστός για πολλά πράγματα, αλλά όχι για την... τυπικότητά του, αφού έχει εκτεθεί πολλές φορές.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα