Τέλος και... ξανασκέψου το!

Gazzetta team
Τέλος και... ξανασκέψου το!

bet365

Η Παναγία... γύρισε το κουμπί της παραμονής του ΠΑΣ Γιάννινα, αλλά όχι και της παραμονής του Άγγελου Αναστασιάδη στον πάγκο! Η διοίκηση του ΠΑΣ του ζητάει ωστόσο να το... σκεφτεί ξανά!

Αμέσως μετά την λήξη του πρωταθλήματος είχε τεθεί θέμα παραμονής με τους ανθρώπους του ΠΑΣ να είναι αισιόδοξοι για την συνέχιση της συνεργασίας με τον πρωτομάστορα της ομάδας που παρουσιάστηκε προς το καλύτερο στον δεύτερο γύρο και πέτυχε τον στόχο της. Τελικά όσο περνούσε ο καιρός και οι δύο πλευρές δεν... έδιναν τα χέρια το «διαζύγιο» φαινόταν να έρχεται κάτι που συνέβη το βράδυ της Τετάρτης.

Οριστικά πλέον ο Άγγελος Αναστασιάδης δεν θα συνεχίσει στον πάγκο του ΠΑΣ Γιάννινα καθώς όπως φαίνεται δεν βρέθηκε η... χρυσή τομή στο οικονομικό και όχι μόνο στις συζητήσεις που είχε με τον πρόεδρο της ΠΑΕ Γιώργο Χριστοβασίλη αν και ο Μακεδόνας τεχνικός επικαλέστηκε προσωπικούς λόγους!

Το γεγονός αυτό σκόρπισε την απογοήτευση στον κόσμο της ομάδας που αναγνώρισε την τεράστια φετινή συμβολή του έμπειρου προπονητή. Όσο αφορά την... επόμενη ημέρα είναι μάλλον ακόμη νωρίς για ανακοινώσεις αν και τα ονόματα των Νίκου Καραγεωργίου και Μπάμπη Τεννέ έχουν ήδη ακουστεί!

Παρ' όλα αυτά όμως στον ΠΑΣ είναι αποφασισμένοι να παίξουν και το τελευταίο χαρτί τους. Έτσι το βράδυ της Τετάρτης και αφού ο Αναστασιάδης έκανε γνωστές τις προθέσεις του η ΠΑΕ με ανακοίνωση της του ζητάει να το... ξανασκεφτεί!

Αναλυτικά η ανακοίνωση του «Άγιαξ» έχει ως εξής:

«Αρνητικά απάντησε ο κ. Άγγελος Αναστασιάδης στην πρόταση για συνέχιση της συνέργασίας με την ομάδα μας και την επόμενη σαιζόν, επικαλούμενος σοβαρούς προσωπικούς λόγους.

Ο Πρόεδρος και το Διοικητικό Συμβούλιο της Π.Α.Ε. ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966, αισθανόμενοι σεβασμό και εκτίμηση προς το πρόσωπο του κ. Άγγελου Αναστασιάδη, αναγνωρίζοντας την μέγιστη συμβολή του, στην επιτυχημένη αγωνιστική πορεία και παραμονή της ομάδας στη Super League, επιθυμεί την συνέχιση της συνεργασίας μαζί του.

Γι΄αυτό και τον καλεί, να σκεφθεί ξανά τις επόμενες μέρες, την πρόταση που του έχει γίνει, προκειμένου να παραμείνει στην ομάδα, κάτι που αποτελεί τον διακαή πόθο και των πολυπληθών φιλάθλων μας».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα