Πάει για προσφυγή ο Ζαμπρέλα

Gazzetta team
Πάει για προσφυγή ο Ζαμπρέλα

bet365

Ένα βήμα πριν την κατάθεση προσφυγής κατά του ΠΑΣ Γιάννινα φέρεται να βρίσκεται ο Φαμπρίσιο Ζαμπρέλα, , υποστηρίζοντας πάντως ότι θα περιμένει μέχρι την Παρασκευή.

Οι Ηπειρώτες δεν έχουν εξοφλήσει ακόμα τον 26χρονο μέσο για τα χρήματα που προβλέπει το φετινό του συμβόλαιο, γεγονός που τον κάνει να σκέφτεται πολύ σοβαρά ν' ακολουθήσει την νομική οδό. Μάλιστα με δηλώσεις του στην Goal, κρούει τον κώδωνα του κινδύνου στον «Άγιαξ», λέγοντας ότι: «Θα κάνω υπομονή μέχρι την Παρασκευή».

Την ίδια στιγμή στον ΠΑΣ βρίσκονται εν αναμονή και την απάντησης του Άγγελου Αναστασιάδη, για τον οποίο πάντως εκφράζεται η αισιοδοξία ότι θα συνεχίσει και την επόμενη σεζόν στον πάγκο του συλλόγου.

Να σημειώσουμε επίσης ότι οι Γιαννιώτες δοκίμασαν στην χθεσινή προπόνηση τον 19χρονο Αλβανό μεσοαμυντικό της Μπεσλίγκα, Ελιόν Χατζίου.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα