Eντιμάρ: «Ευχαριστώ την Ξάνθη»

Gazzetta team
Eντιμάρ: «Ευχαριστώ την Ξάνθη»

bet365

Ο Εντιμάρ αποχωρεί με ευχάριστες αναμνήσεις από την Ελλάδα και την Ξάνθη και ευχαρίστησε την ακριτική ομάδα για την ευκαιρία που του έδωσε.

Ο Βραζιλιάνος μπακ χαφ, ο οποίος αποτελεί ήδη παρελθόν για την Ξάνθη, δήλωσε στη SportDay: «Ήταν ένας χρόνος που ζήσαμε πολλά με τους συμπαίκτες μου. Ευτυχώς όμως για εμάς τελείωσαν όλα καλά. Φεύγω με ευχάριστες αναμνήσεις και με την επιθυμία η ομάδα να πετυχαίνει μέρα με τη μέρα τους στόχους της», ενώ πρόσθεσε:

«Θέλω να ευχαριστήσω την Ξάνθη που μου έδωσε τη δυνατότητα να αγωνιστώ σε μια όμορφη χώρα όπως είναι η Ελλάδα. Και βέβαια δεν πρέπει να παραλείψω να ευχαριστήσω τους συμπαίκτες μου για τη συνεργασία και ιδιαίτερα τους Μαρσελίνιο και Πόι που με βοήθησαν να προσαρμοστώ γρήγορα στην ομάδα».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα