Ολυμπιακός... εκατομμυρίων!

Ολυμπιακός... εκατομμυρίων!

Ολυμπιακός... εκατομμυρίων!

bet365

Ο Ολυμπιακός έχει την ηρεμία του πρωταθλητή και τα σίγουρα χρήματα των ομίλων του Champions League, ενώ πέρα από τα 20-25 εκ. ευρώ ίσως προκύψουν έσοδα άλλων 20 εκ. ευρώ!

Λίγο - πολύ είναι γνωστό το ενδιαφέρον αρκετών ευρωπαϊκών συλλόγων για τους παίκτες του Ολυμπιακού, οι οποίοι μπορούν να φέρουν αρκετά χρήματα στην ομάδα. Οι ερυθρόλευκοι ήδη έχουν εξασφαλίσει στα έσοδα του Champions League, ύψους 20-25 εκ. ευρώ, όμως είναι πολύ πιθανό σε αυτά να προστεθούν και αρκετά άλλα από πωλήσεις παικτών.

Κάποιοι από αυτούς είναι οι Μιραλάς, Τζιμπούρ, Τοροσίδης και Αβραάμ Παπαδόπουλος. Φυσικά πρόκειται για πρωτοκλασάτα στελέχη της αρχικής ενδεκάδας και δύσκολα οι Πειραιώτες θα επιλέξουν να αποχωριστούν έστω και έναν εξ αυτών, πόσο μάλλον και τους τέσσερις.

Πάντως, αν πωληθούν οι παραπάνω μπορούν να φέρουν στον σύλλογο έσοδα τουλάχιστον 20 εκ. ευρώ, ενώ αν αποχωρήσουν δύο από αυτούς μπορεί να πιάσουν σχετικά εύκολα τη μισή τιμή, δηλαδή 10 εκ. ευρώ.

Τέλος, δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι το ποιοτικό ρόστερ του Ολυμπιακού είναι αρκετά μεγάλο και μπορεί να αποχωρήσει και κάποιος άλλος ποδοσφαιριστής με σχετικά υψηλή τιμή στο χρηματιστήριο. Ένας από αυτούς είναι και ο Χολέβας που – ενώ τονίζει πως όλα είναι υπέροχα για εκείνον στην Ελλάδα και τον Ολυμπιακό – δεν θα έλεγε όχι σε μια καλή πρόταση από παραδοσιακά μεγάλη ομάδα της Γερμανίας, ενώ υπάρχουν φήμες πως οι νταμπλούχοι κοιτούν για παν ενδεχόμενο και περιπτώσεις αριστερών μπακ – χαφ...

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα