«Πάση θυσία νίκη στη Τούμπα»!

«Πάση θυσία νίκη στη Τούμπα»!

«Πάση θυσία νίκη στη Τούμπα»!

bet365

Ο Ζεσουάλδο Φερέιρα ζήτησε από τους παίκτες του το «διπλό» στη Θεσσαλονίκη ενώ ο Σωτήρης Νίνης χάνει μόνο το ματς με τον ΠΑΟΚ. Μια εβδομάδα εκτός ο Σπυρόπουλος.

«Δεν έχουμε ξεκινήσει καλά αλλά ακόμη η πρώτη θέση εξαρτάται από εμάς. Δεν έχουμε χρόνο να κοιτάζουμε πίσω και τι έγινε στα προηγούμενα παιχνίδια. Πρέπει να βελτιωθούμε και στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ να πάρουμε πάση θυσία την νίκη. Η ήττα από την ΑΕΚ δεν πρέπει να μας πάρει από κάτω» ήταν χαρακτηριστικά τα λόγια του Πορτογάλου τεχνικού το απόγευμα της Τρίτης στην Παιανία.

Από κει και πέρα, και όσον αφορά το ιατρικό δελτίο Στη προπόνηση δεν συμμετείχαν οι Σωτήρης Νίνης και Νίκος Σπυρόπουλος, οι οποίοι τραυματίστηκαν κατά την διάρκεια του χθεσινού αγώνα. Ο Νίνης υπέστη κάταγμα ρινός και αναμένεται να επίστρέψει στο κανονικό πρόγραμμα των προπονήσεων σε 3 με 4 ημέρες, ενώ ο Σπυρόπουλος υπέστη τράβηγμα στον δικέφαλο του αριστερού του ποδιού και αναμένεται να επιστρέψει σε περίπου μία εβδομάδα.


Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα