«Να σπείρει πατάτες η Μπαρτσελόνα»

«Να σπείρει πατάτες η Μπαρτσελόνα»

«Να σπείρει πατάτες η Μπαρτσελόνα»

bet365

Μετά τις δηλώσεις περί καταστροφής του Νεϊμάρ από τον Ζοσέ Μουρίνιο, ο πρόεδρος της Σάντος επέστρεψε και έστειλε τους Καταλανούς στο χωράφι.

Συνεχίζει να προσπαθεί με κάθε τρόπο να κρατήσει το μεγάλο αστέρι της Σάντος ο Λουίς Αλβαρο Ριμπέιρο και όπως φαίνεται έχει στόχο να μην του φύγει ο παίκτης πριν το μουντιάλ της Βραζιλίας το 2014. Μετά τις δηλώσεις με τις οποίες εξέφρασε την άποψη ότι ο Special One θα τον κατέστρεφε, αναφέρθηκε στην άλλη μεγάλη ομάδα της Ισπανίας και του κόσμου, που αποτελεί το μεγαλύτερο εμπόδιο στο να κρατήσει τον Νεϊμάρ.«Επεισόδια όπως αυτό, με κάνουν να πιστεύω ότι ο Νεϊμάρ θα μείνει εδώ ακόμα περισσότερο καιρό. Η Μπαρτσελόνα να πάει να σπείρει πατάτες στην Καταλονία» δήλωσε στον βραζιλιάνικο Τύπο.

Συνέχεια εκθείασε το ταλέντο του 20χρονου επιθετικού με έναν... ποιητικό τρόπο: «Αν ήταν χορευτής, θα ήταν στο Μπολσόι, αν ήταν ηθοποιός θα κέρδιζε το Οσκαρ. Για 'μένα θα μπορούσε να μείνει στην Σάντος μέχρι τα 80 του. Θα έκανα συμβόλαιο και στον γιο του. Ο Νεϊμάρ είναι η Σάντος και ανήκει στην Σάντος. Θα κατακτήσει πολλούς τίτλους και σύντομα θα γίνει ο καλύτερος παίκτης στον κόσμο».

 

LA LIGA Τελευταία Νέα