Αποκλεισμός δυο ετών σε Βεζυρίδη

Αποκλεισμός δυο ετών σε Βεζυρίδη

Αποκλεισμός δυο ετών σε Βεζυρίδη

bet365

Με αποκλεισμό δυο ετών από κάθε αθλητική δραστηριότητα τιμωρήθηκε από την Πρωτοβάθμια Πειθαρχική Επιτροπή της Σούπερ Λιγκ ο Πολυχρόνης Βεζυρίδης για το θετικό δείγμα που βρέθηκε σε χρήση κοκαΐνης.

Πριν από λίγο καιρό ο Πολυχρόνης Βεζυρίδης βρέθηκε θετικός σε έλεγχο ντόπινγκ ότι έχει κάνει χρήση κοκαΐνης και σήμερα η Πρωτοβάθμια Πειθαρχική Επιτροπή της Σούπερ Λιγκ πήρε την απόφασή της για την εν λόγω υπόθεση. Αυτή ήταν να απαλλάξει την ΠΑΕ ΟΦΗ και να επιβάλλει στον γκολκίπερ των κρητικών ποινή αποκλεισμού για δυο χρόνια από τη συμμετοχή του σε κάθε αθλητική δραστηριότητα. Αυτό σημαίνει ότι μπαίνει και τέλος στην καριέρα του, αφού διανύει το 37ο έτος της ηλικίας του.

Αναλυτικά η απόφαση

Η Πρωτοβάθμια Πειθαρχική Επιτροπή πήρε την παρακάτω απόφαση.

Α)ΠΑΕ ΟΦΗ, Π.Βεζυρίδης (ποδοσφαιριστής) «Σε έλεγχο ντόπινγκ (λήψη δειγμάτων ούρων) που σας έγινε στις 26-2-2012 κατά την διάρκεια του αγώνα Πρωταθλήματος ποδοσφαίρου ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚΑ μεταξύ των ομάδων ΑΕΚ-ΟΦΗ, από την εργαστηριακή ανάλυση προέκυψε αντικανονικό αναλυτικό αποτέλεσμα για το Β' δείγμα, στο οποίο ανιχνεύθηκε η ουσία Κοκαΐνη, το οποίο, θεωρείται οριστικό.

Ήτοι για παράβαση του άρθρου 24 του Π.Κ. της ΕΠΟ σε συνδυασμό με την Κοινή Υπουργική Απόφαση 34912/11 και την Απόφαση του Υφυπουργού Πολιτισμού και Τουρισμού 3956/12 και των σχετικών διατάξεων του Κεφαλαίου ΙΙ του Κανονισμού Ελέγχου Φαρμακοδιέγερσης στις Διοργανώσεις και εκτός των Διοργανώσεων της FIFA».:

«Απαλλάσσει την ΠΑΕ ΟΦΗ. Δέχεται ότι ο α' εγκαλούμενος τέλεσε την αποδιδόμενη σε αυτόν πράξη. Επιβάλλει στον Π. ΒΕΖΥΡΙΔΗ ποινή αποκλεισμού από την συμμετοχή σε κάθε αθλητική δραστηριότητα για περίοδο δύο (2) ετών. (Άρθρα 24 του ΠΚ της ΕΠΟ, Κ.Υ.Α Υφ. Πολιτισμού και Τουρισμού 3956/12 και κεφάλαιο ΙΙ του Κανονισμού Ελέγχου Φαρμακοδιέγερσης στις διοργανώσεις της FIFA».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα