«Αντίο» για δύο στον Εργοτέλη

«Αντίο» για δύο στον Εργοτέλη

bet365

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης.
Προσθήκη του gazzetta.gr στην Google
Συνεχίζονται οι αποχωρήσεις παικτών στον Εργοτέλη, αφού παρελθόν αποτελούν πλέον για την ομάδα και ο Γκεόργκι Σασιασβίλι με τον Μπέτο.

Μετά τους Τζούνιορ και Λεάλ, ακόμα δύο παίκτες των Κρητικών δεν θα βρίσκονται την νέα σεζόν στον σύλλογο. Όσον αφορά τον Γεωργιανό, είναι ο πρώτος που το συμβόλαιό του δεν λήγει αυτό το καλοκαίρι και λύνει την συνεργασία του με τον Εργοτέλη, αφού άλλωστε οι αρκετοί τραυματισμοί που αντιμετώπισε, δεν του επέτρεψαν να προσφέρει τα αναμενόμενα.

Απ' την άλλη πλευρά το συμβόλαιο του Μπέτο έληγε τον ερχόμενο Ιούνιο και απ' την στιγμή που ούτως η άλλως δεν υπήρχε η πρόθεση να πορευτούν μαζί οι δύο πλευρές, συναντήθηκε χθες με την διοίκηση των «κιτρινόμαυρων», αποτελώντας πλέον κι επίσημα παρελθόν.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Εργοτέλη:

«Η ΠΑΕ ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΝΩΣΙΣ ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ ανακοινώνει ότι λύθηκε σήμερα η συνεργασία με τον ποδοσφαιριστή Γκεόργκι Σασιασβίλι. Επίσης, ολοκληρώθηκε η συνεργασία με τον ποδοσφαιριστή Μπέτο.

 

Τους ευχαριστούμε για όλα όσα προσέφεραν στην ομάδα μας και τους ευχόμαστε υγεία και κάθε επιτυχία στη συνέχεια της καριέρας τους».

 

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα