Μπελάδες Άρη με Σηφάκη

Μπελάδες Άρη με Σηφάκη

Μπελάδες Άρη με Σηφάκη

bet365

Αποζημίωση για την λύση της συνεργασίας του με τον Άρη, αξιώνει ο Μιχάλης Σηφάκης, προσθέτοντας ακόμα ένα πρόβλημα στα πολλά που έχει να επιλύσει ο σύλλογος της Θεσσαλονίκης.

Ο έμπειρος τερματοφύλακας μπορεί να μην ανήκει πλέον στους «κίτρινους», απ' τους οποίους και περιμένει να λάβει τα φετινά δεδουλευμένα του, ύψους 180.000 ευρώ, ωστόσο όπως όλα δείχνουν φαίνεται ότι πηγαίνει το θέμα κι ένα βήμα... παρακάτω. Συγκεκριμένα ο Κρητικός πορτιέρο ζήτησε και αποζημίωση απ' τους Θεσσαλονικείς, γεγονός που δυσχεραίνει ακόμα περισσότερο την προσπάθεια των ανθρώπων του συλλόγου, να τον βγάλουν απ' το οικονομικό τέλμα στο οποίο και βρίσκεται.

Αποφασίσει ο Αθανασιάδης

Με μεγάλο ενδιαφέρον αναμένονται στον Άρη οι επόμενες ημέρες, όπου ο Θανάσης Αθανασιάδης θα πρέπει ν' αποφασίσει αν θα δεχτεί την πρόταση του Γιάννη Κόντη ο οποίος έχει υποβάλει και την παραίτησή του ή θα βρει ένα εναλλακτικό πλάνο πάνω στο οποίο και θα βαδίσει ο σύλλογος στην συνέχεια.

Για την ακρίβεια ο πρώην εκτελεστικός διευθυντής του Άρη έφερε πρόταση για άμεση ενίσχυση ύψους 2 εκ. ευρώ απ' τον Φερνάντο Πλα Μπενέιτο, με τον πρόεδρο των «κιτρίνων» να βρίσκεται μπροστά από ένα πολύ κρίσιμο δίλημμα, αφού άλλωστε... παραμονεύει κι ένα «κύμα» προσφυγών απ' τους παίκτες, που δείχνουν να έχουν έρθει στα όριά του.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα