Όλα ανοιχτά για Έμερι

Όλα ανοιχτά για Έμερι

Gazzetta team
Όλα ανοιχτά για Έμερι

bet365

Στον Ολυμπιακό ελπίζουν ότι θα καταφέρουν να πάρουν το ναι του Έμερι και να διαπραγματευτούν την έλευσή του στο Λιμάνι, αφού ο Βάσκος τεχνικός δεν έχει κλείσει ακόμη σε άλλη ομάδα.

Δεν έχουν σταματήσει να κοιτούν την περίπτωση του Ουνάι Έμερι στον Ολυμπιακό, ο οποίος όπως τονίζει σε σημερινό δημοσίευμα η εφημερίδα Πρωταθλητής, είχε διαμηνύσει πριν λίγες εβδομάδες στους ανθρώπους του Πειραιώτικου συλλόγου πως περιμένει πρώτα να «κλειδώσει» η Βαλένθια την 3η θέση στην Πριμέρα Ντιβιζιόν και στην συνέχεια θα συζητούσε οποιαδήποτε πρόταση, αφού έχει αποφασίσει πως δεν θα συνεχίσει στις «νυχτερίδες».

«Δεν έχω απορρίψει καμία πρόταση. Αν όχι μέχρι την Τετάρτη (09/05), μέχρι το τέλος της εβδομάδας σίγουρα. Για τον Ολυμπιακό, αυτό που μπορώ να πω είναι πως πρόκειται για μια μεγάλη ομάδα και η προοπτική να δουλέψω εκεί μου αρέσει πολύ», ήταν τα λόγια του Βάσκου τεχνικού, ο οποίος φέρεται να κλείνει στην Σπαρτάκ αλλά ο ίδιος διαψεύδει και συνεχίζει να ισχυρίζεται πως ο Ολυμπιακός είναι μια ενδιαφέρουσα προοπτική για την καριέρα του.

Τέλος, θα πρέπει να τονιστεί πως ο Ερνέστο Βαλβέρδε έχει μιλήσει μαζί του και του έχει δώσει όλα τα απαραίτητα στοιχεία για τους νταμπλούχους Ελλάδας, ενώ όπως είναι γνωστό έχουν και τον ίδιο μάνατζερ (Ινιάκι Ιμπάνιεθ).

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα