Κόκκινη... ανέκδοτο (vid)

Κόκκινη... ανέκδοτο (vid)

bet365

Ο Βλάντιμιρ Καζμένκο, διαιτητής της αναμέτρησης Ζενίτ-Σπαρτάκ Μόσχας, αποφάσισε να αποβάλει με απευθείας κόκκινη τον Εμάνουελ Εμενίκε για έναν... άκακο πανηγυρισμό.

Ήταν το 85' της αναμέτρησης στην Αγία Πετρούπολη και ο Εμενίκε έφερνε το παιχνίδι στα ίσα, κάνοντας το 2-2. Ο Νιγηριανός επιθετικός το πανηγύρισε, μιμούμενος - όπως δήλωσε ο ίδιος - τον Σάμουελ Ετό (στον τελικό του Champions League το 2009 ανάμεσα σε Μπαρτσελόνα και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ), όμως ο διαιτητής, Βλάντιμιρ Καζμένκο, για κάποιον λόγο θεώρησε την ενέργειά του προκλητική και του έδειξε απευθείας κόκκινη!

Ο Εμενίκε και οι συμπαίκτες του έμειναν με το... στόμα ανοιχτό, όμως παρόλα αυτά κατάφεραν να φτάσουν στη νίκη 3-2 και να διατηρήσουν τις ελπίδες τους για έξοδο στο Champions League. Αμέσως μετά το τέλος του αγώνα η Σπαρτάκ εξέδωσε ανακοίνωση εναντίον της διαιτητικής απόφασης, ενώ φυσικά κατάθεσε και ένσταση, κάτι που έκανε και η ομοσπονδία επαγγελματιών ποδοσφαιριστών της Ρωσίας.

Μέχρι στιγμής απόφαση δεν έχει υπάρξει, ούτε σχόλιο από τον υπεύθυνο διαιτησίας, Ροζέτι. Αν παραμείνει, πάντως, η ποινή οι Μοσχοβίτες θα χάσουν τον πρώτο τους σκόρερ για την τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος... Σύμφωνα με τον Αφρικανό, η χειρονομία αναφέρεται στο αίμα των προγόνων που κυλάει στις φλέβες του.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE ΡΩΣΙΑΣ Τελευταία Νέα