Μουρίνιο: «Ποτέ δεν είμαι τέλειος»

Μουρίνιο: «Ποτέ δεν είμαι τέλειος»

bet365

Ο Ζοσέ Μουρίνιο έδωσε ακόμα μια απολαυστική συνέντευξη αποκαλύπτοντας την παραμονή του Ιγκουαΐν, την δική του στη Μαδρίτη, αλλά απάντησε και στον Γκουαρντιόλα πως κανείς δεν είναι τέλειος.

Ο Πορτογάλος προπονητής της Ρεάλ Μαδρίτης μίλησε στην ισπανική εφημερίδα «ABC» για όλα τα θέματα που τον αφορούν. Ο Ζοσέ Μουρίνιο έβαλε τέλος στα σενάρια αποχώρησης από το Σαντιάγκο Μπερναμπέου του Γκονσάλο Ιγκουαΐν: «Ο Ιγκουαΐν μένει εδώ. Θα μείνει στη Ρεάλ Μαδρίτης, επειδή δεν θέλω να φύγει. Έχει πολύ καλό συμβόλαιο και έχει ισχύ για πολλά χρόνια. Η διοίκηση δεν έχει καμία πρόθεση να τον πουλήσει. Ακόμη και να προσφέρουν 40, 50 ή 60 εκατ. ευρώ δεν θα τον πουλήσει. Δύο επιθετικούς θα έχω την επόμενη σεζόν τον Ιγκουαΐν και τον Μπενζεμά», είπε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε για τον Κακά: «Παραμένει στα πλάνα μου μέχρι τον Ιούνιο και, φυσικά, την επόμενη σεζόν»!

«Ήταν ένας στόχος το πρωτάθλημα»

Ο Special One δεν θα μπορούσε να μην ερωτηθεί για τον Καρίμ Μπενζεμά και την... αναγέννηση του: «Ήξερε πώς να ξεπεράσει τις δύο πρώτες κακές σεζόν που είχε στην ομάδα. Φέτος ήταν μία φανταστική σεζόν για εκείνον», ενώ για το πρωτάθλημα τόνισε: «Κανένας προπονητής δεν είχε κερδίσει τον τίτλο στα τρία καλύτερα πρωταθλήματα της Ευρώπης. Ήταν ένας στόχος που είχα. Είναι μία απίστευτη επιτυχία σε επαγγελματικό και προσωπικό επίπεδο. Στόχος της ζωής μου δεν είναι να κερδίσω την Μπαρτσελόνα. Έχω χάσει από την Μπαρτσελόνα και εκείνη από εμένα. Τίποτα δεν ήταν πιο θλιβερό από την ήττα από την Μπάγερν Μονάχου. Η κατάκτηση του ισπανικού πρωταθλήματος φέτος ήταν σημαντική επιτυχία. Ήταν σημαντικό για τη Ρεάλ, την πιο σπουδαία ομάδα στην ιστορία του ποδοσφαίρου, να σταματήσει την κυριαρχία της Μπαρτσελόνα σε εθνικό επίπεδο».

«Θα συνεχίσω στη Ρεάλ Μαδρίτης»

Ο Ζοσέ Μουρίνιο παρά τις φήμες περί επιστροφής του στην Πρέμιερ Λιγκ έκανε λόγο για σταθερότητα και παραμονή στη «Βασίλισσα»: «Έχω μείνει δύο χρονιές στη Ρεάλ Μαδρίτης. Η οικογένειά μου και εγώ είμαστε σε ευχάριστη θέση να έχουμε μία σταθερότητα που δεν είχαμε ποτέ μέχρι σήμερα, επειδή ψάχναμε σπίτι κάθε δύο ή τρία χρόνια. Θα συνεχίσω στη Ρεάλ Μαδρίτης. Χρειαζόμουν να εργαστώ στη Ρεάλ για να ολοκληρωθεί η καριέρα μου», ανέφερε.

«Ποτέ δεν έχω λανσάρει την εικόνα πως είμαι τέλειος»

Ο Μουρίνιο δεν... ξέχασε και τον Πεπ Γκουαρντιόλα και την τελειότητα του προπονητή της Μπαρτσελόνα: «Δεν είναι φυσιολογικό να πουλάς μία τέλεια εικόνα, αφού κανείς δεν είναι τέλειος. Ποτέ δεν έχω λανσάρει την εικόνα πως είμαι τέλειος», ενώ αποκάλυψε το όχι στην Εθνική Αγγλίας το 2007: «Ήμουν στα πρόθυρα να αναλάβω την εθνική ομάδα της Αγγλίας το 2007. Ήμουν πολύ κοντά. Σκέφτηκα πολύ προσεκτικά και είπα όχι, επειδή ήξερα ότι μέσα σε δύο μήνες θα ήμουν δυστυχισμένος. Δεν είναι προτεραιότητα για εμένα να γίνω προπονητής κάποιας εθνικής ομάδας, έχοντας ένα παιχνίδι κάθε μήνα και να περιμένω μία σοβαρή διοργάνωση κάθε δύο χρόνια», τόνισε χαρακτηριστικά.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα