«Βήμα - βήμα προχωρούμε με Λέτο»

«Βήμα - βήμα προχωρούμε με Λέτο»

Gazzetta team
«Βήμα - βήμα προχωρούμε με Λέτο»

bet365

Ο Σεμπαστιάν Λέτο συνεχίζει το ειδικό πρόγραμμα για το γόνατο του στη Μπολόνια και για την κατάσταση του μίλησε ο ο γιατρός του, Κυριάκος Τσαπραλής.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στη Live Sport:

«Πάνε καλά τα πράγματα. Δεν μπορώ να μιλήσω με βεβαιότητα ούτε να είμαι απόλυτος, αλλά το πρόγραμμα προχωρά σωστά. Ίσως αυτή την εβδομάδα να αρχίσει τρέξιμο, χωρίς μπάλα βεβαίως. Αυτό θα εξαρτηθεί από τα αποτελέσματα κάποιων μετρήσεων που θα έχουμε στα χέρια μας για την ενδυνάμωση στο γόνατό του. Αν αυτά είναι όπως τα περιμένουμε, θα βγει από το γυμναστήριο και θα αρχίσει το τρέξιμο. Αν δεν αντιμετωπίσει ενοχλήσεις, μετά όλα θα εξαρτηθούν από το πρόγραμμα που θα ακολουθήσει το καλοκαίρι, από τη συνεργασία του με το γιατρό του Παναθηναϊκού ή της επόμενης ομάδας του, από την πλήρη επανένταξή του. Δεν είναι εύκολο αυτό».

Αν ο Λέτο νιώσει ενοχλήσεις, τι γίνεται;

«Αν δεν είναι θετικά τα αποτελέσματα, θα συζητήσουμε μαζί του και θα δούμε τα επόμενα βήματα. Το βασικό που πρέπει να περιμένουμε είναι τα αποτελέσματα των μετρήσεων και στη συνέχεια πώς θα ανταποκριθεί στην προπόνηση, πώς θα αντιδράσει το γόνατό του. Βήμα-βήμα προχωρούμε σε τέτοιες περιπτώσεις, δεν χωρούν προβλέψεις. Τώρα ολοκληρώνεται το πρώτο στάδιο και πάμε στο επόμενο, το μεταβατικό, που είναι και το πιο σημαντικό».

Για την ψυχολογική κατάσταση του Λέτο: «Ο Σεμπαστιάν ήταν πολύ συνεργάσιμος και θετικός. Απλώς στην αρχή ήταν πολύ πιεσμένος. Πίστευε ότι μπορούσε να παίξει στα πλέι οφ κα το ήθελε. Όταν αντιλήφθηκε ότι κάτι τέτοιο δεν ήταν δυνατό, ηρέμησε και συγκεντρώθηκε πιο πολύ στις απαιτήσεις του προγράμματος».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα