Όλοι για τη νίκη!

Όλοι για τη νίκη!

Όλοι για τη νίκη!

bet365

Ο Νίκος Κωστένογλου πήρε 25 ποδοσφαιριστές στην αποστολή της ΑΕΚ για το ματς με τον Παναθηναϊκό, όπου στόχος της Ένωσης είναι η νίκη και τίποτα λιγότερο.

Μετά την ήττα στην Τούμπα από τον ΠΑΟΚ, στην Ένωση ξέρουν ότι τα πράγματα είναι πολύ απλά πλέον: Είτε κερδίζουν τον Παναθηναϊκό και παραμένουν στο παιχνίδι της εξόδου στο Champions League, είτε δεν παίρνουν τους τρεις βαθμούς και χάνουν κάθε ελπίδα για σεντόνι.

Με αυτή τη λογική έγινε η προετοιμασία της ομάδας για την αναμέτρηση της Δευτέρας, με τον Κωστένογλου να ανακοινώνει την αποστολή στην οποία συμπεριλαμβάνονται 25 ποδοσφαιριστές και συγκεκριμένα οι Κωνσταντόπουλος, Αραμπατζής, Μοσχονάς, Καφές, Κοντοές, Χέλγκασον, Μανωλάς, Γκερέιρο, Μπέλεκ, Λεονάρντο, Χοσέ Κάρλος, Σιαλμάς, Τσίτας, Ρίκκα, Μάκος, Καράμπελας, Αργυρίου, Λαγός, Βάργκας, Γκούντγιονσεν, Γεωργέας, Λυμπερόπουλος, Μπουγαΐδης, Εγγλέζου, Κλωναρίδης.

Εκτός έμειναν οι Τραϊανός Δέλλας και Ταξιάρχης Φούντας που δεν είναι σε θέση να αγωνιστούν, με τον πρώτο να κάνει ασκήσεις στο γυμναστήριο και τον δεύτερο να μην συμμετέχει στην προπόνηση.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα