Όλοι για τη νίκη!

Όλοι για τη νίκη!

Όλοι για τη νίκη!

bet365

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης.
Προσθήκη του gazzetta.gr στην Google
Ο Νίκος Κωστένογλου πήρε 25 ποδοσφαιριστές στην αποστολή της ΑΕΚ για το ματς με τον Παναθηναϊκό, όπου στόχος της Ένωσης είναι η νίκη και τίποτα λιγότερο.

Μετά την ήττα στην Τούμπα από τον ΠΑΟΚ, στην Ένωση ξέρουν ότι τα πράγματα είναι πολύ απλά πλέον: Είτε κερδίζουν τον Παναθηναϊκό και παραμένουν στο παιχνίδι της εξόδου στο Champions League, είτε δεν παίρνουν τους τρεις βαθμούς και χάνουν κάθε ελπίδα για σεντόνι.

Με αυτή τη λογική έγινε η προετοιμασία της ομάδας για την αναμέτρηση της Δευτέρας, με τον Κωστένογλου να ανακοινώνει την αποστολή στην οποία συμπεριλαμβάνονται 25 ποδοσφαιριστές και συγκεκριμένα οι Κωνσταντόπουλος, Αραμπατζής, Μοσχονάς, Καφές, Κοντοές, Χέλγκασον, Μανωλάς, Γκερέιρο, Μπέλεκ, Λεονάρντο, Χοσέ Κάρλος, Σιαλμάς, Τσίτας, Ρίκκα, Μάκος, Καράμπελας, Αργυρίου, Λαγός, Βάργκας, Γκούντγιονσεν, Γεωργέας, Λυμπερόπουλος, Μπουγαΐδης, Εγγλέζου, Κλωναρίδης.

Εκτός έμειναν οι Τραϊανός Δέλλας και Ταξιάρχης Φούντας που δεν είναι σε θέση να αγωνιστούν, με τον πρώτο να κάνει ασκήσεις στο γυμναστήριο και τον δεύτερο να μην συμμετέχει στην προπόνηση.

 

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα