«Όλοι έχουν την τιμή τους»

«Όλοι έχουν την τιμή τους»

bet365

Διοικητικοί κύκλοι της ΠΑΕ Ξάνθης σχολιάζοντας τις πληροφορίες που την θέλουν να τα έχει βρει σε όλα με τον Ολυμπιακό για τον Παναγιώτη Βλαχοδήμο τόνιζαν ότι «όλοι έχουν την τιμή τους».

Κύκλοι από την διοίκηση της Ξάνθης δεν επιβεβαίωναν τα ρεπορτάζ για την επίτευξη συμφωνίας της ακριτικής ομάδας για τον Ολυμπιακό για τον Βλαχοδήμο. Αυτό που έλεγαν είναι πως «όλοι έχουν την τιμή τους. Για κάθε παίκτη υπάρχει μία τιμή. Εμείς όμως δεν πρόκειται να... ξεπουλήσουμε».

Σύμφωνα με πληροφορίες από την Ξάνθη ο Βλαχοδήμος δεν έχει κάποια ιδιαίτερη προσφορά από το εξωτερικό (σ.σ. με άλλα λόγια δεν του έχει έρθει μία σημαντική πρόταση) ενώ την δεδομένη χρονική στιγμή οι άνθρωποι της ομάδας ξέρουν πολύ καλά ότι στην Ελλάδα μόνο ο Ολυμπιακός μπορεί να δώσει τα χρήματα που ζητούν. Σύμφωνα με τις υπάρχουσες εκτιμήσεις η Ξάνθη με ένα ποσό γύρω στις 500 με 600 χιλ. ευρώ θα έδινε τον παίκτη.

Πάντως είναι ξεκάθαρο ότι ο Ολυμπιακός έχει στα μεταγραφικά του πλάνα για τη νέα σεζόν τον Παναγιώτη και τον Οδυσσέα Βλαχοδήμο, τον Θοδωρή Βασιλακάκη, τον Φαμπιάν Βάργκας, τον Γιάννη Σκόνδρα, τον Παναγιώτη Μπάλλα, τον Γιάννη Γιαννιώτα, τον Στάθη Ταυλαρίδη, τον Βαγγέλη Μάντζιο αλλά και παίκτες από τον ΠΑΟΚ ενώ έχει ήδη κλείσει τον Δημήτρη Σιόβα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα