Μανωλάς: «Είναι τελικός»

Μανωλάς: «Είναι τελικός»

Gazzetta team
Μανωλάς: «Είναι τελικός»

bet365

Στη διάθεση του Νίκου Κωστένογλου για το ματς με τον Παναθηναϊκό τίθεται ο Κώστας Μανωλάς, που τόνισε ότι αυτό το ματς είναι η τελευταία ευκαιρία της ΑΕΚ στα πλέι οφ.

«Θα είμαι έτοιμος, αν με χρειαστεί ο προπονητής μου, να αγωνιστώ. Το γκολ που δεχθήκαμε στην Τούμπα ήταν θέμα τύχης. Από μια καραμπόλα και μια αδράνειά μας ο Γεωργιάδης σκόραρε και χάσαμε ένα σημαντικό βαθμό», είπε αρχικά ο κεντρικός αμυντικός της Ένωσης μιλώντας στη NOVA και συνέχισε: «Με νίκη επιστρέφουμε στη διεκδίκηση της πρώτης θέσης, αν όχι, τότε πιστεύω ότι όλα θα κριθούν. Είναι τελικός, πρέπει να παίξουμε μόνο για τη νίκη. Από ότι είδα στο δεύτερο ημίχρονο του αγώνα με τον Ατρόμητο ήταν πολύ καλός, έχασε πολλές ευκαιρίες και άξιζε τη νίκη. Όμως, δεν κερδίζει πάντα ο καλύτερος. Δεν κέρδισε και τώρα έχει άγχος και αυτός. Θα μπει για να κερδίσει, αλλά δεν νομίζω να τα καταφέρει».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα