«Συμφωνία Εμερι-Σπαρτάκ Μόσχας»

«Συμφωνία Εμερι-Σπαρτάκ Μόσχας»

«Συμφωνία Εμερι-Σπαρτάκ Μόσχας»

bet365

Οι Ισπανοί τα... γυρίζουν και σύμφωνα με την Las Provincias ο Ουνάι Εμερι έχει φτάσει σε συμφωνία με την Σπαρτάκ Μόσχας, που τις προηγούμενες ημέρες οι φήμες στη Ρωσία την ήθελαν να έχει προσεγγίσει τον Βαλβέρδε.

Μόλις χθες (04/05) ο Ουνάι Εμερι παρουσιαζόταν ως ο αντικαταστάτης του Φιλίπ Μοντανιέ στην Σοσιεδάδ. Παράλληλα, όμως, στην Ρωσία οι πληροφορίες ανέφεραν ότι η τελική απόφαση στην Σπαρτάκ Μόσχας πάρθηκε και ο Βαλερί Κάρπιν θα αποχωρήσει από τον πάγκο στο τέλος της σεζόν.

Ετσι, μόλις μία ημέρα μετά (05/05) η Las Provincias αναφέρει ότι άνθρωποι των Μοσχοβιτών βρέθηκαν στην Βαλένθια, όπου και συμφώνησαν σε όλα με τον Εμερι! Οι Ισπανοί ισχυρίζονται ότι η συμφωνία υπάρχει, έστω και αν όλοι οι εμπλεκόμενοι την διαψεύδουν, με τους Φέντουν και Ποπόβ (πρόεδρος και εκτελεστικός διευθυντής της Σπαρτάκ) να έχουν συνάντηση με τον νυν τεχνικό των Βαλένθια. Να θυμίσουμε ότι πριν από λίγες ημέρες στον ρωσικό τύπο εμφανίστηκαν δημοσιεύματα που ήθελαν την Σπαρτάκ να βρίσκεται κοντά σε συμφωνία με τον Ερνέστο Βαλβέρδε...

 

PREMIER LEAGUE ΡΩΣΙΑΣ Τελευταία Νέα