Μάχη για CL στην Μαδρίτη

Μάχη για CL στην Μαδρίτη

bet365

Το τελευταίο χαρτί στο όνειρο για το Champions League παίζει η Ατλέτκο που υποδέχεται την κάτοχη της 4η προνομιούχου θέσης του πρωταθλήματος, Μάλαγα, στο «Καλδερόν».

ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ: Οι ελπίδες που είχε για να προσπεράσει την Μάλαγα και να της πάρει την 4η θέση χάθηκαν στις καθυστερήσεις του αγώνα με την Ρεάλ Σοσιεδάδ, όταν οι Βάσκοι ισοφάρισαν σε 1-1. Οι παίκτες του Ντιέγο Σιμεόνε βρίσκονται πέντε πόντους πίσω από τους Ανδαλουσιάνων και δεν πρέπει απλά να νικήσουν για να κυνηγήσουν την ανατροπή αλλά και γιατί υπάρχουν μόλις από κάτω πολλές ομάδες που κυνηγούν τις θέσεις του Europa League. Ο Αργεντινός τεχνικός όπως είναι λογικό θα δώσει ανάσες στους παίκτες του ενόψει του τελικού της δεύτερης της τάξει ευρωπαϊκής διοργάνωσης με αντίπαλο την Αθλέτικ Μπιλμπάο. Ο Τιάγκο θα παίξει σίγουρα, αφού είναι τιμωρημένος για τον τελικό του Βουκουρεστίου και θα πάρει τη θέση του Γκάμπι.

Η νίκη της Ατλέτικο Μαδρίτης επί της Μάλαγα πληρώνει 2.05 στην bwin

ΜΑΛΑΓΑ: Θα είναι εξαιρετικά αλλαγμένη σε σχέση με τον αγώνα του «Καμπ Νόου», όπου γνώρισε ήττα με 4-1 από την Μπαρτσελόνα και όπου ο Μανουέλ Πελεγκρίνι ξεκούρασε αρκετούς παίκτες. Νάτσο Μονρεάλ, Χοακίν και Γουέλιγκτον έμειναν στον πάγκο από τον Χιλιανό τεχνικό και μαζί με τον Ισκο που ήταν τιμωρημένος, επιστρέφουν. Ο τραυματισμός του Μαρκέσκα ή θα φέρει τον Ντούντα κεντρικό χαφ ή το σχήμα θα μείνει όπως έχει με τον Σέρχιο Σάντσες στόπερ και τον Ντεμικέλις στο κέντρο.

ΑΠΟΥΣΙΕΣ

ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ:
Σίλβιο και Αντόνιο Λόπεθ είναι τραυματίες και ο Γκάμπι τιμωρημένος.

ΜΑΛΑΓΑ: Καμπαγιέρο, Μπαπτίστα, Τουλαλάν, Μαρέσκα, Ματάισεν.

ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ: 2-0-2 (Ν-Ι-Η)
2010-11: 0-3
2009-10: 0-2
2008-09: 4-0
2007-08: -
2006-07: -
2005-06: 5-0

ΦΟΡΜΑ (τελευταία 6 ματς)

ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Ατλέτικο Μαδρίτης-Σοσιεδάδ 1-1
Μπέτις-Ατλέτικο Μαδρίτης 2-2
Ατλέτικο Μαδρίτης-Εσπανιόλ 3-1
Ράγιο Βαγιεκάνο-Ατλέτικο Μαδρίτης 0-1
Ατλέτικο Μαδρίτης-Ρεάλ Μαδρίτης 1-4
Λεβάντε-Ατλέτικο Μαδρίτης 2-0

ΜΑΛΑΓΑ
Μπαρτσελόνα-Μάλαγα 4-1
Μάλαγα-Βαλένθια 1-0
Οσασούνα-Μάλαγα 1-1
Μάλαγα-Σοσιέδαδ 1-1
Βιγιαρεάλ-Μάλαγα 2-1
Μάλαγα-Ράθινγκ Σανταντέρ 3-0

ΠΙΘΑΝΕΣ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ

Ατλέτικο Μαδρίτης (Ντιέγο Σιμεόνε):
Κουρτουά, Χουανφράν, Φιλίπε Λουίς, Ντομίνγκεθ, Γκοδίν, Τιάγκο, Σουάρεθ, Κόκε, Σάλβιο, Ντιέγο, Φαλκάο.

Μάλαγα (Μανουέλ Πελεγκρίνι): Καμενί, Γκάμες, Μονρεάλ, Γουέλιγκτον, Ντεμικέλις, Καμάτσο, Ντούντα, Χοακίν, Ελισέου, Καθόρλα, Ροντόν.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα