Τέλος από Εργοτέλη ο Λεάλ

Τέλος από Εργοτέλη ο Λεάλ

bet365

Ο Σέρχιο Λεάλ αποτελεί επίσημα παρελθόν από τον Εργοτέλη, καθώς η κρητική ΠΑΕ ανακοίνωσε τη λύση της συνεργασίας των δυο πλευρών, έπειτα από τρία χρόνια.

Έπειτα από τρία χρόνια συνεργασίας, Εργοτέλης και Σέρχιο Λεάλ θα ακολουθήσουν χωριστούς δρόμους. Ο Ουρουγουανός δεν κατάφερε να βοηθήσει τους κρητικούς να παραμείνουν στη Σούπερ Λιγκ, καθώς αντιμετώπισε και αρκετούς τραυματισμούς, και η ΠΑΕ ανακοίνωσε το τέλος της συνεργασίας των δυο πλευρών.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Εργοτέλης

Η ΠΑΕ ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΝΩΣΙΣ ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ ανακοινώνει ότι ολοκληρώθηκε και τυπικά σήμερα Παρασκευή 4 Μαΐου η συνεργασία με τον ποδοσφαιριστή Σέρτζιο Λεάλ.

Τον ευχαριστούμε για όλα όσα προσέφερε στα τρία χρόνια, κατά τα οποία αγωνίστηκε στην ομάδα μας και του ευχόμαστε υγεία και κάθε επιτυχία στη συνέχεια της καριέρας του.

Θερπαεία για τέσσερις, ατομικό για δυο

Όσον αφορά τη σημερινή προπόνηση, αυτή έγινε το απόγευμα στο βοηθητικό γήπεδο του Παγκρητίου Σταδίου. Στο πρόγραμμα, που περιελάμβανε ασκήσεις πίεσης με μπάλα σε μικρούς χώρους, δε συμμετείχαν συνολικά έξι ποδοσφαιριστές. Οι Μπούντιμιρ, Τζούνιορ, Μπέτο, Χίμπλινγκερ έκαναν θεραπεία, ενώ οι Σασιασβίλι και Γιαλούσης ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα. Έτσι, οι κρητικοί θα έχουν τη δυνατότητα να ξεκουραστούν το Σαββατοκύριακο, αφού η επόμενη προπόνηση είναι προγραμματισμένη για τη Δευτέρα το απόγευμα (18:00).

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα