Θέλει τους 100 η Ρεάλ

Θέλει τους 100 η Ρεάλ

bet365

Να κλείσει τη σεζόν με δύο νίκες και να γίνει η πρώτη με τριψήφιους βαθμούς στην Ισπανία θέλει η Ρεάλ που θα κυνηγήσει τη νίκη στην έδρα της Γρανάδα.

ΓΡΑΝΑΔΑ: Η νίκη της προηγούμενης αγωνιστικής με 2-1 επί της Εσπανιόλ σημαίνει ότι στα επόμενα δύο ματς χρειάζεται μόλις έναν βαθμό για να πανηγυρίσει την επίετευξη του στόχου της παραμονής. Ο Οντιόν Ιγκάλο πέτυχε δύο γκολ στον αγώνα και δύσκολα θα χάσει τη φανέλα του βασικού στον αγώνα με την Ρεάλ, παρά την επιστροφή του συμπατριώτη του, Ούτσε. Ο Αμπελ Ρεσίνο αναμέται να μην κάνει καθόλου αλλαγές στην ομάδα και να παρατάξει τους ίδιους του αγώνα με την Εσπανιόλ.

ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ: Νίκησε 0-3 την Αθλέτικ Μπιλμπάο στο «Σαν Μαμές» και έφτασε και μαθηματικά στην κατάκτηση του 32ου πρωταθλήματος. Ο Ζοσέ Μουρίνιο δήλωσε ότι ήταν το πιο δύσκολο στην καριέρα του και αναμένεται να δώσει ανάσες σε κάποιους παίκτες, ενώ Οζίλ και Κοεντράο είναι τιμωρημένοι. Δεν τίθεται θέμα συζήτησης για το αν θα ξεκινήσει ο Ρονάλντο, ο οποίος (αντέδρασε άσχημα μετά το τέλος του αγώνα με τους Βάσκους με χειρονομίες και βρισιές) κυνηγά τον Μέσι και το Χρυσό Παπούτσι για δεύτερη σερί σεζόν. Η Ρεάλ θέλει να γίνει η πρώτη ομάδα στην ιστορία του πρωταθλήματος που φτάνει τους 100 βαθμούς στο πρωτάθλημα και έχει μεγάλο κίνητρο για τη νίκη.

ΑΠΟΥΣΙΕΣ

ΓΡΑΝΑΔΑ: Γεμπντά, Ντιακατέ, Ρομπέρτο, Φραν Ρίκο, Μάινθ είναι τραυματίες.

ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ: Τιμωρημένοι είναι οι Οζίλ και Κοεντράο, σταθερά εκτός ο Καρβάλιο.

ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ: - (Ν-Ι-Η)
2010-11: -
2009-10: -
2008-09: -
2007-08: -
2006-07: -
2005-06: -

ΦΟΡΜΑ (τελευταία 6 ματς)

ΓΡΑΝΑΔΑ
Γρανάδα-Εσπανιόλ 2-1
Λεβάντε-Γρανάδα 3-1
Γρανάδα-Χετάφε 1-0
Σαραγόσα-Γρανάδα 1-0
Γρανάδα-Αθλέτικ Μπιλμπάο 2-2
Μαγιόρκα-Γρανάδα 0-0

ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
Αθλέτικ Μπιλμπάο-Ρεάλ Μαδρίτης 0-3
Ρεάλ Μαδρίτης-Σεβίλλη 3-0
Μπαρτσελόνα-Ρεάλ Μαδρίτης 1-2
Ρεάλ Μαδρίτης-Σπόρτινγκ Χιχόν 3-1
Ατλέτικο Μαδρίτης-Ρεάλ Μαδρίτης 1-4
Ρεάλ Μαδρίτης-Βαλένθια 0-0

ΠΙΘΑΝΕΣ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ

Γρανάδα (Αμπελ Ρεσίνο):
Θέσαρ, Σικέιρα, Κορτές, Λόπες, Γκόμες, Ρίκο, Μόισες, Μπενίτεθ, Χάρα, Μάρτινς, Ιγκάλο.

Ρεάλ Μαδρίτης (Ζοσέ Μουρίνιο): Κασίγιας, Μαρσέλο, Αρμπελόα, Ράμος, Πέπε, Σαχίν, Γκρανέρο, Κακά, Ντι Μαρία, Ρονάλντο, Μπενζεμά.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα