Ολυμπιακός: Ανάλυση σε βίντεο, τακτική και η επιχείρηση... αιφνιδιασμού για τη Φενέρ από τον Μεντιλίμπαρ

Ο Μεντιλίμπαρ

bet365

Ο Ολυμπιακός είναι πανέτοιμος αγωνιστικά, πνευματικά και ψυχολογικά για ένα ματς... φωτιά με τη Φενέρ, όπου δεν θα έχει και κόσμο στο πλευρό του. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ - ΑΠΟΣΤΟΛΗ: ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΤΟΜΑΡΑΣ.

Λίγες ώρες πλέον έμειναν για τη σέντρα στο Φενέρ - Ολυμπιακός (22.00, COSMOTE SPORTS TV 4), τον επαναληπτικό του 3-2 του Καραϊσκάκη σε ένα «Σουκρού Σαράτσογλου» που είναι κατάμεστο και με τους Τούρκους να ετοιμάζουν... καυτή ατμόσφαιρα για το σύνολο του Μεντιλίμπαρ.

Ο Ισπανός τεχνικός από τη μεριά του έχει ήδη κάνει την προετοιμασία του σε όλα τα απαιτούμενα επίπεδα για τον Ολυμπιακό. Έχει δείξει βίντεο στους παίκτες του, έκανε ανάλυση ενώ ανάλυση υπήρχε και την ημέρα του αγώνα με έμφαση στο θέμα της τακτικής. Και βέβαια με έμφαση και στο σκέλος των στατικών φάσεων.

Το... σύνθημα από πλευράς Ισπανού τεχνικού είναι κυρίως ένα. Ποιό; Ο... αιφνιδιασμός. Ο Βάσκος προπονητής θέλει ο Ολυμπιακός να κάνει ιδανικά ότι έκανε στο Φάληρο μέχρι το 60' και ακόμα... καλύτερα.

Υπάρχει και η σημαντική παράμετρος της απουσίας του κόσμου του Ολυμπιακού. Ως γνωστόν όπως η Φενέρ δεν είχε κόσμο στο Φάληρο (όπου βέβαια ήταν και τιμωρημένη), έτσι και οι Πειραιώτες δεν θα έχουν τους οπαδούς τους στην Κωνσταντινούπολη. Όπως και να έχει ο Ολυμπιακός που παραδοσιακά έχει σχεδόν σε όλα τα ματς τον 12ο του παίκτη δεν θα τον έχει τώρα.

Σχετικά με την 11άδα η εκδοχή που δείχει να έχει αποκτήσει τον πρώτο λόγο είναι με βασικό τον Γιόβετιτς. Δηλαδή ένα σχήμα με Τζολάκη - Ορτέγα, Ντόι, Κάρμο και Ροντινέι - Εσε και Τσικίνιο - Γιόβετιτς, Ποντένσε και Φορτούνης - Ελ Καμπί. Αυτό δεν σημαίνει πώς το 4-3-3 θα αποτελέσει σούπερ έκπληξη εάν επιλεγεί. Ωστόσο η διάθεση του Ισπανού τεχνικού πηγαίνει προς το να εμπιστευθεί ξανά τον Μαυροβούνιο διεθνή στράικερ.

@Photo credits: eurokinissi
 

EUROPA CONFERENCE LEAGUE Τελευταία Νέα