Ηρωίδα αστυνομικός εξουδετέρωσε τον μακελάρη στο Σίδνεϊ (vid)

Επιμέλεια: Newsroom
Ηρωίδα αστυνομικός εξουδετέρωσε τον μακελάρη στο Σίδνεϊ (vid)
Μια γυναίκα αστυνομικός ήταν αυτή που κατάφερε να εξουδετερώσει τον δράστη που σκότωσε με μαχαίρι 6 άτομα σε εμπορικό κέντρο στο Σίδνεϊ (ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ).

Χάρη σε μια ηρωίδα αστυνομικό εξουδετερώθηκε ο δράστης του μακελειού σε εμπορικό κέντρο του Σίδνεϊ της Αυστραλίας, όπου έχασαν την ζωή τους έξι άτομα και τραυματίστηκαν αρκετοί, ανάμεσά τους και ένα μωρό.

Στην ενημέρωσή του ο εκπρόσωπος της τοπικής αστυνομίας περιέγραψε τον ρόλο της αστυνομικού, η οποία έτυχε να βρίσκεται κοντά στο εμπορικο κέντρο του Σίδνεϊ την ώρα της επίθεσης κατά πολιτών.

Σε αυτήν, ανέφερε πως ο δράστης, τα κίνητρα και η ταυτότητα του οποίου δεν έχουν προσδιοριστεί, βρέθηκε αρχικά στο εμπορικό κέντρο γύρω στις 3 το μεσημέρι (τοπική ώρα), έφυγε και επέστρεψε μετά από 20 λεπτά, ξεκινώντας να μαχαιρώνει κόσμο αδιάκριτα. Μια αστυνομικός, που έτυχε να βρίσκεται στο σημείο, κυνήγησε τον δράστη και όταν τον έφτασε, εκείνος πήγε να της επιτεθεί με το μαχαίρι που κρατούσε. Τότε, εκείνη τον πυροβόλησε και τον έριξε στο έδαφος, περιμένοντας ενισχύσεις.

Εικόνες από κάμερες ασφαλείας που δημοσιεύτηκαν στα τοπικά μέσα ενημέρωσης δείχνουν έναν άνδρα να τρέχει μέσα στο εμπορικό κέντρο, κρατώντας ένα μεγάλο μαχαίρι και ανθρώπους τραυματισμένους να κείτονται στο έδαφος.

«Οι πρώτες σκέψεις όλων των Αυστραλών είναι σε αυτούς που επλήγησαν και τους οικείους τους», έγραψε το μέσο κοινωνικής δικτύωσης Χ ο πρωθυπουργός Άντονι Αλμπανέζι.