Μακελειό με νεκρούς και τραυματισμένο μωρό στο Σίδνεϊ: Η στιγμή της επίθεσης με μαχαίρι σε εμπορικό κέντρο (vid)

Επιμέλεια: Newsroom
Μακελειό με νεκρούς και τραυματισμένο μωρό στο Σίδνεϊ: Η στιγμή της επίθεσης με μαχαίρι σε εμπορικό κέντρο (vid)
Ανατριχίλα προκαλούν οι σκηνές σε εμπορικό κέντρο του Σίδνεϊ, όταν ένας άντρας επιτέθηκε με μαχαίρι σε ανυποψίαστους πολίτες. (ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ).

Χάος επικράτησε στο εμπορικό κέντρο Westfield Bondi Junction στο Σίδνεϊ της Αυστραλίας, όταν ένας άντρας οπλισμένος με μαχαίρι επιτέθηκε σε ανυποψίαστους πολίτες, με τα βίντεο από την στιγμή της επίθεσης να σοκάρουν.

Ο δράστης εισέβαλε στο εμπορικό κέντρο και ξεκίνησε να μαχαιρώνει τον κόσμο. Οι πληροφορίες κάνουν λόγο για πέντε νεκρούς και αρκετούς τραυματίες, ανάμεσα στους οποίους είναι ένα μωρό 9 μηνών.

Βίντεο που ανέβηκαν στα social media, δείχνουν τον δράστη της επίθεσης στις κυλιόμενες σκάλες και έναν πολίτη να προσπαθεί να τον απωθήσει. Λίγη ώρα κυκλοφόρησε ακόμα ένα βίντεο με τον δράστη να κείτεται νεκρός.

Ο δράστης έπεσε νεκρός από πυρά της αστυνομίας, ενώ αυτή τη στιγμή βρίσκεται σε εξέλιξη έρευνα για να διαπιστωθεί αν υπάρχει συνεργός που διαφεύγει.

Αρκετές αναρτήσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έδειχναν πλήθη ανθρώπων να εγκαταλείπουν το εμπορικό κέντρο, ενώ περιπολικά της αστυνομίας και οχήματα των υπηρεσιών έκτακτης ανάγκης έφταναν στην περιοχή.

Οι αστυνομικές αρχές παρότρυναν τους πολίτες να αποφεύγουν την περιοχή, ενώ βρίσκονταν σε εξέλιξη οι έρευνες για το περιστατικό.