Αδιανόητη δήλωση Μαντούβαλου: «Δεν γίνεται να βασανίζεται ο Μητσοτάκης για μία δολοφονία» (vid)

Επιμέλεια: Newsroom
Αδιανόητη δήλωση Μαντούβαλου: «Δεν γίνεται να βασανίζεται ο Μητσοτάκης για μία δολοφονία» (vid)
Την ώρα που η κοινή γνώμη βασανίζεται με ερωτηματικά για τη γυναικοκτονία έξω από το ΑΤ Αγίων Αναργύρων, ο Πέτρος Μαντούβαλος προχώρησε σε μια άστοχη δήλωση.

Η νέα γυναικοκτονία στους Αγίους Αναργύρους λίγα μέτρα έξω από το αστυνομικό τμήμα της περιοχής, εγείρει πολλά ερωτήματα για τους χειρισμούς της αστυνομίας και φέρνει στην επιφάνεια λάθη και παραλείψεις των αρχών.

Ο Πέτρος Μαντούβαλος το πρωί της Τετάρτης (3/4) βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Σήμερα» του ΣΚΑΪ και μίλησε για την δολοφονία της 28χρονης από τον 39χρονο πρώην σύντροφό της και ενώ είχε πάει στο αστυνομικό τμήμα για να ζητήσει βοήθεια.

Ο βουλευτής και νομικός ωστόσο, προχώρησε σε μια αδιανόητη δήλωση όταν ρωτήθηκε τι πρέπει να αλλάξει η κυβέρνηση για να δημιουργηθεί το αίσθημα ασφάλειας των πολιτών. Συγκεκριμένα τόνισε πως δεν μπορεί ο Κυριάκος Μητσοτάκης να βασανίζεται από μια δολοφονία και ενώ κάτι χίλια πράγματα.

«Εδώ απέτυχε η αστυνομία στο 100%. Όμως, σε κάποια πράγματα πρέπει να δείξουμε εμπιστοσύνη», ανέφερε αρχικά ο Πέτρος Μαντούβαλος, τονίζοντας ότι εμπιστεύεται απόλυτα την κυβέρνηση.

Και στη συνέχεια πρόσθεσε: «Εγώ ως Πέτρος Μαντούβαλος πιστεύω... και ο νέος αρχηγό της αστυνομίας και η φυσική ηγεσία, αλλά και τον υπουργό τον οποίο εμπιστεύομαι πολύ για την εμπειρία του για την ευαισθησία του, αλλά στο τέλος τέλος για την κυβέρνηση ρε παιδιά...

Δεν γίνεται να βασανίζεται εκείνος ο πρωθυπουργός να κάνει χίλια πράγματα και να του χαλάει μια στιγμή μια δολοφονία μέσα σε ένα αστυνομικό τμήμα! Αυτό δεν το δέχομαι!».

Δείτε μετά το 13:00