Βίντεο ντοκουμέντο λίγο μετά την γυναικοκτονία έξω από το ΑΤ Αγ.Αναργύρων: Η τηλεφωνήτρια της αστυνομίας άκουσε ζωντανά τη δολοφονία της

Επιμέλεια: Newsroom
Βίντεο ντοκουμέντο λίγο μετά την γυναικοκτονία έξω από το ΑΤ Αγ.Αναργύρων: Η τηλεφωνήτρια της αστυνομίας άκουσε ζωντανά τη δολοφονία της
Σοκάρουν οι λεπτομέρειες της δολοφονίας της 28χρονης από τον πρώην σύντροφό της, έξω από το φυλάκιο του αστυνομικού τμήματος στους Άγιους Ανάργυρους.

Νέα γυναικοκτονία με θύμα μια 28χρονη και δράστη τον 39χρονο πρώην σύντροφό της, διαπράχθηκε αργά το βράδυ της Δευτέρας, λίγα μέτρα από το Αστυνομικό Τμήμα των Αγίων Αναργύρων.

Το OPEN εξασφάλισε βίντεο ντοκουμέντο λίγα λεπτά μετά τα δολοφονικά χτυπήματα που δέχθηκε η 28χρονη, με τους αστυνομικούς να στέκονται πάνω από την βαριά τραυματισμένη γυναίκα έξω ακριβώς από την πόρτα του αστυνομικού τμήματος. Κανένας δεν πρόλαβε να κάνει τίποτα.

Η 28χρονη είχε πάει στο Α.Τ, συνοδευόμενη από έναν φίλο της, προκειμένου να καταγγείλει τον πρώην σύντροφό της. Μόλις βγήκε, όμως, από το Α.Τ., λίγο μετά τις 22:30, την ακολούθησε ο 39χρονος και της επιτέθηκε με μαχαίρι, με αποτέλεσμα να την τραυματίσει θανάσιμα. Αμέσως μετά ο φερόμενος ως δράστης αυτοτραυματίστηκε και διακομίστηκε στο νοσοκομείο «Γεννηματάς».

Προανάκριση για την υπόθεση διενεργεί η Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής. Σύμφωνα με το lawandorder, οι αστυνομικοί φέρεται να είπαν στην γυναίκα, «περίμενε στο τμήμα να καλέσουμε περιπολικό μέσω της Άμεσης Δράσης καθώς δεν υπάρχει διαθέσιμο όχημα από το τμήμα», με αστυνομικές πηγές να κρατούν επιφυλάξεις ως προς τα λεγόμενα τους, καθώς διαπιστωμένα, η 28χρονη κάλεσε η ίδια το 100 όταν ξεκίνησε να βγαίνει από το τμήμα.

Μόλις η 28χρονη βγήκε από το τμήμα, ο δράστης την κατακρεούργησε. Μάλιστα, η τηλεφωνήτρια του κέντρου της Άμεσης Δράσης άκουγε ζωντανά την δολοφονία της, καθώς δευτερόλεπτα πριν την επίθεση, η 28χρονη είχε καλέσει το 100 προκειμένου να ζητήσει περιπολικό να την μεταφέρει στο σπίτι.