Σάλος στις ΗΠΑ: Συνέλαβαν την Lisa Ann λόγω κινητού (vid)

Newsroom
Σάλος στις ΗΠΑ: Συνέλαβαν την Lisa Ann λόγω κινητού (vid)
H θρυλική πρωταγωνίστρια ταινιών ενηλίκων συνελήφθη κατά την διάρκεια παράστασης standup comedy.

Θα μπορούσε να είναι σκηνή από τις ταινίες που πρωταγωνιστούσε πριν από μερικά χρόνια, ωστόσο η Lisa Ann έχει εγκαταλείψει την ερωτική βιομηχανία εδώ και καιρό... Έτσι, οι εικόνες με την σύλληψή της είναι πραγματικές, έχουν προκαλέσει αντιδράσεις και όπως εύκολα καταλαβαίνει κανείς, έχουν γίνει viral...

Τι συνέβη

Το τί συνέβη, το αποκάλυψε η ίδια η Lisa Ann που ακόμα και σήμερα αποτελεί κυρυφαία φαντασίωση για ένα μεγάλο κομμάτι του ανδρικού πληθυσμού. Η 51χρονη πλέον είχε πάει στο Radio City Music Hall της Νέας Υόρκης, προκειμένου να παρακολουθήσει ένα standup comedy με τον Matt Rife.

Όπως ισχυρίζεται η ίδια όμως, κάποιος από το κοινό κατήγγειλε πως χρησιμοποιούσε το κινητό της κατά την διάρκεια της παράστασης, με αποτέλεσμα να φτάσει η αστυνομία στο σημείο και να την συλλάβει.

Μάλιστα στους προσωπικούς της λογαριασμούς στα social media ανέβασε και τα σχετικά videos από τη στιγμή που της έχουν περάσει χειροπέδες και την βγάζουν έξω.

Η ανάρτησή της

Η ίδια ανέφερε πως «δεν έκανα τίποτα κακό. Δεν ακούμπησα το τηλέφωνό μου. Ήθελα να δω τον Matt Rife που είναι φίλος μου», ενώ λίγο αργότερα επανήλθε με νέο ποστάρισμα.

Σε αυτό λοιπόν ανέφερε: «Με έβγαλαν έξω από το σόου του Matt Rife με χειροπέδες, λέγοντάς μου οτι έγινε επειδή χρησιμοποίησα το τηλέφωνό μου. Δεν έκανα κάτι τέτοιο. Απολάμβανα το σόου. 45 λεπτά με χειροπέδες, με έβαλαν σε ένα ασθενοφόρο και τελικά με άφησαν ελεύθερη. Εν τω μεταξύ έχασα ένα σόου που το περίμενα τόσο πολύ».