Αποφυλακίζεται η παίκτρια του Power of Love: Ήταν μέσα για υπόθεση κοκαΐνης με τον ποδοσφαιριστή σύντροφό της

Newsroom
Αποφυλακίζεται η παίκτρια του Power of Love: Ήταν μέσα για υπόθεση κοκαΐνης με τον ποδοσφαιριστή σύντροφό της
Το δικηγορικό γραφείο του Αλέξη Κούγια έκανε γνωστή την απόφαση του τακτικού Ανακριτή κατόπιν εισήγησης και του Εισαγγελέα Πρωτοδικών.

Δεκτή έγινε η αίτηση αποφυλάκισής της από τον τακτική Ανακριτή, της παίκτριας του Power of Love, η οποία τον Σεπτέμβριο του 2021, είχε προφυλακιστεί με τον (πρώην πλέον) σύντροφό της, για κατοχή 8 κιλών κοκαΐνης. Μάλιστα, οι αστυνομικοί ανέφεραν πως στη λεκάνη της τουαλέτας είχαν εντοπίσει ίχνη κοκαΐνης. Το μοντέλο από την άλλη έλεγε πως δεν είχε καμία ανάμειξη με όλο αυτό, το ίδιο ισχυρίστηκε και ο πρώην σύντροφός της και ποδοσφαιριστής, ενώ ανώνυμη καταγγελία ανέφερε πως διακινούσαν κοκαΐνη σε νυχτερινά μαγαζιά.

Σύμφωνα με ανακοίνωση από το δικηγορικό γραφείο του Αλέξη Κούγια, ο γνωστός ποινικολόγος μαζί με τον δικηγόρο Παντελή Κοκοτό συγκέντρωσαν «σειρά από αθωωτικά στοιχεία και σημαντικές μαρτυρίες ιδιαίτερα αξιόλογων προσώπων, οι οποίοι εξετάστηκαν από τον κο Ανακριτή».

Μάλιστα, το μοντέλο έδωσε συμπληρωματική απολογία και συγχρόνως «κατατέθηκε αίτηση αντικατάστασης της προσωρινής της κράτησης με περιοριστικούς όρους. Σήμερα, μετά και από σύμφωνη γνώμη του Εισαγγελέως Πρωτοδικών, ο οποίος πρότεινε να γίνει δεκτή η αίτηση αντικαταστάσεως της προσωρινής της κρατήσεως, ο τακτικός Ανακριτής αποφάσισε την αποφυλάκισή της».

Όπως σημειώνεται στην ανακοίνωση από το γραφείο του Αλέξη Κούγια, η γυναίκα «αρνείται κάθε συμμετοχή στην πράξη για την οποία κατηγορείται ο πρώην σύντροφός της» και« αυτό θα επιδιώξουμε να αποδείξουμε και στο Δικαστήριο».