Μέσοι που πρέπει να κοιτάξει η Premier League

Gazzetta team
Μέσοι που πρέπει να κοιτάξει η Premier League

bet365

Οι Αγγλοι πάντα τα... σκάνε στη μεταγραφική του Ιανουαρίου και εδώ είναι μερικοί μέσοι στους οποίους αξίζει να ρίξουν μια ματιά κάποια clubs της Premier League.

Βίλμαρ Μπάριος (Μπόκα Τζούνιορς)
Ο Κολομβιανός πολλές φορές ενεργεί... εν βρασμώ και κάνει απερίσκεπτες ενέργειες. Με την Εθνική του στο Mundial της Ρωσίας είδε κόκκινη κόντρα στην Αγγλία όταν έριξε κουτουλιά στον Χέντερσον και στον τελικό του Copa Libertadores αποβλήθηκε επίσης. Η Νιούκαστλ είναι μια ομάδα που θα μπορούσε να πάρει βοήθεια από τις υπηρεσίες του καθώς ο Ράφα Μπενίτεθ χρειάζεται μαχητές στη μάχη που δίνει για να κρατήσει την ομάδα του στην Premier League. Ο Μπάριος είναι πραγματικός fighter και έχει τα περισσότερα τάκλιν ανά αγώνα από κάθε άλλο παίκτη της Μπόκα φέτος (4.2).



Τιάγκο Μέντες (Λιλ)
Η Τσέλσι είναι μια ομάδα η οποία θα μπορούσε να ρίξει μια ματιά στον Μέντες, καθώς ο Ντάνι Ντρινκγουότερ δεν παίρνει καθόλου χρόνο συμμετοχής από τον Μαουρίτσιο Σάρι και ο Σεσκ Φάμπρεγας ετοιμάζει τα πράγματά του για την Ligue1 και την Μονακό. Ο 26χρονος Βραζιλιάνος είναι αμυντικός μέσος με τα χαρακτηριστικά που αρέσουν στον Ιταλό προπονητή και αποτελεί έναν από τους καθοριστικούς παράγοντες στην εξαιρετική χρονιά της Λιλ. Ο πρώην άσος της Σάο Πάουλο, που έχει μπλοκάρει τις περισσότερες σέντρες από κάθε άλλο μέσο στην Ligue1 φέτος, μπορεί να αποτελέσει εξαιρετική προσθήκη στο Stamford Bridge.


Λεάντρο Παρέδες (Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης)
Με τον Ααρον Ράμσεϊ να είναι πολύ κοντά στην Γιουβέντους με ελεύθερη μεταγραφή, η Αρσεναλ θα μπορούσε να κάνει μια προσπάθεια να βρει την φόρμουλα για να πάρει έναν ακόμα μέσο. Ο Ουνάι Εμερι έχει καταγράψει αρνητικό ρεκόρ πολλών ετών στο παθητικό των Gunners και αν βάλει τον Αργεντινό δίπλα στον Λούκας Τορέιρα μπορεί να δει το κέντρο του να ανεβαίνει και τα αποτελέσματα να βελτιώνονται. Κανένας παίκτης της Ζενίτ δεν έχει κάνει φέτος περισσότερες πάσες από τον 24χρονο πρώην άσο της Ρόμα.


Ντανίλο Περέιρα (Πόρτο)
Οποιος είδε την Μάντσεστερ Σίτι στα πρόσφατα ματς χωρίς τον Φερναντίνιο, θα παρατήρησε την ανάγκη για έναν αμυντικό μέσο, κάτι το οποίο έχει κάνει σαφές και ο Πεπ Γκουαρδιόλα. Ο σέντερ-μπακ, Τζον Στόουνς, κλήθηκε να καλύψει το κενό, κάτι το οποίο θα μπορούσε να κάνει ο Ντανίλο Περέιρα για τους Πολίτες. Ο 31 φορές διεθνής Πορτογάλος έχει τα χαρακτηριστικά για να είναι ο παίκτης πίσω από τον Φερναντίνιο, ο οποίος όπως έχει δείξει και στο Champions League, πάντα είναι απειλή για την αντίπαλη άμυνα όταν δοκιμάζει το πόδι του.


Ναϊτάν Νάντες (Μπόκα Τζούνιορς)
Ο Ζοσέ Μουρίνιο μπορεί να έφυγε, όμως οι φωνές του για έναν 'σκύλο' στο Old Trafford ακούγονται ακόμα. Με ύψος μόλις 1.71μ. ο Νάντες είναι στο στιλ του συμπατριώτη του της Αρσεναλ, Λούκα Τορέιρα, συνδυάζοντας τεχνική, δημιουργικότητα και δυναμικές επεμβάσεις. Οι εμφανίσεις του στο πρόσφατο Copa Libertadores έχουν κάνει πολλά club της Ευρώπης να ξυπνήσουν και υπάρχει ενδιαφέρον από κάθε είδους ομάδα. Ο Νάντες είναι από τους πιο δυνατούς tacklers στην Λατινική Αμερική και το στιλ παιχνιδιού του θα έβρισκε πιθανότατα θέση στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα